CapN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu yanlıs yere acmıs olabılırım kusura bakmayın sımdıden Bulgarıstanda yaşayan bırı vardı sankı dıye hatırlıyorum ama tanıdıgı olanda olursa olur yanı. Sımdı olay şu Sınema fılmı cekıcez bırtane Bulgar bır ekıp var Baga Tur gruplarının ısmı (Youtube ta arayabılırsınız) Internette aramama ragmen kontakları bulamadım. Belkı yanlıs arıyorda olabılırım ama bakmadıgım yer kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 aquila bulgar diye biliyorum ona bir mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Türk olup bulgaristanda yaşadığı için, patide bulgarım diyen çıkarsa ahanda ona pis söverim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 yok aquila bulgar kökenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bulgaristan sakat bi yerdir simdiden uyarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bulgarlar iyidir ya iş çözmek istiyorsanız kesinlikle alkollu mekanda toplantı felan yapın bunlar ete içkiye dayanamıyor abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bakalım ilk hangi pati çıkıp bulgaristanda kızlar üstüme saldırıyordu diyecek umut sarıkayanın bu avrupa kızları hayaliyle ilgili hala karikatür yapmamış olmasına şaşıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bulgaristanla tek munasebetim turkiyeye gidip gelirken uzerinden gecmem. http://4.bp.blogspot.com/_zrViSmMUU_k/SVVlLxMxmpI/AAAAAAAACgM/bvvz0rkXV-E/s1600/gocmen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 biz göçmeniz ama alakam yok bulgaristanla. annem babam gider arada. hasovada mı ne akrabalar var. iğrenç bi yere benziyo. söylemiyorum genelde göçmen olduğumuzu. ya da italyadan göçmüşüz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 nomsaR said: italyadan göçmüşüz diyorum. selanik göçmenliği daha çok prim yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Eyvallah buldum adamların telefonlarını =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 normal ülke olm lan, sofya ankara gibi biyer işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 varna da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 filibeye kadar slav ırkının guzelliklerini goremezsiniz anca cingene ve türkler var sınıra yakın haskovo harmanli fln var adamlar gupegunduz yaklasip karı lazim mi abi diye soruyolar asil bomba araba soygunu konusunda adamlar siparisle amerikadan araba calip sonra da satıyorlar avrupada dunyada 1 numaralar o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Varna da gecirdigim 4 senenin ardindan temmuzda istemeyerek de olsa tr ye donuyorum.Yalniz burda gordugum turkler yuzunden,kendi milletimden sogudum,bakalim nasil olcak donus olaylari. Varna yazin tatil icin 10 numaradir.Turla falan gelirseniz hem cok kazik yemezsiniz hem de guzel mekanlarda tatil yaparsiniz.Ha kizlar teklif ediyor olayinin tam tersi var burda,%99 turk oldugunuz tipten belli olacak,bulgarcada bilmiyorsaniz,kiz olayi yalan.Onun icin gogo moldova rusya sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar