Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

usb 3.0 belleği 2.0 girişe takarsam?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
team sr1 bellek almayı düşünüyorum. mini usb 2.0 bellekler 3mb/sn gibi berbat bir hızla yazıyor ve 10-15 gb atacağım diye yarım saat bekliyorum. usb 2.0 harici hard diskler 25-30mb ile yazıyor yani usb 2.0 ın hızı 25-30 a rahat yetiyor. dar boğazı mini usb bellek yapıyor yani. belleği 30mb/sn yazan usb 3.0 ile değiştirsem 2.0 girişte o hızı alabilir miyim? yoksa bu mantık yanlış mı?

download'ı şirkette yapıyorum ve eve taşıyorum. evdeki pc zaten usb3 ama asıl dosyayı belleğe yazdığım pc şirket pc'si ve 2.0 a talim etmek zorundayım =)
Mesaj tarihi:
bence alamazsın, alamaman laızm. Yani öle bi teknoloji olsa bile uyarlamaz adamlar ki 3.0 girişler satsın.

Bide genelde böle şeylerde ufak olan hangisiyse hız o oluo
girişin verebileceği hız max o dur herhalde
Mesaj tarihi:
internetten 4mb/sn ile çekiyor belleğe 3mb/sn ile yazıyor şaka gibi ya. şimdilik günlük taşımayıp haftada bir harici ile taşıyayım en iyisi. boşa para vermeyeyim verimli olmayacaksa. birinden bulabilirsem bi ara denerim garanti olsun diye.
Mesaj tarihi:
Olay tamamen kullandigin USB bellek ile alakali. 25-30mb/sn gorur musun bilmem de ben 8GB'lik Kingston USB Stick ile gayet 7-11mb/sn goruyorum USB2 ve USB3'te.

Puf noktalardan biri dosya sayisi bu arada. Toplami 3GB olan 10bin dosya bile toplami 3GB olan 4-5 dosyanin kopyalama suresi arasinda dunya kadar zaman farki olacaktir.
Mesaj tarihi:
şu test gayet faydalı oldu. 2.0 a da taksan güzel farklar yaratıyormuş. ben genelde hd'film veya iso atıyorum o yüzden sıkıntı yok. küçük boyutlu çok dosya olsa zaten tam işkence.
  • Yeni Oluştur...