DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Indie Game: The Movie Merhaba, Size son zamanlarda çıkmış belki en enteresan belgesellerden birinden bahsetmek istiyorum; Indie Game: The Movie. 3 tane farklı oyun geliştiricisinin hayatlarından bir oyun hikayesini alıp, iyisiyle kötüsüyle izleyiciye yansıtan bir film. Super Meat Boy, Braid ve Fez şu an dünyada en çok satmış Indie oyunlardan üçü. Bu film çekilmeye başladığında bu oyunların bu derece başarılı olacağı bilinmiyordu elbet ama tabii ki kaliteli olan ve başarılı olması yüksek ihtimal üç oyun seçildiği de bir gerçek. Yoksa saçma sapan beş para etmez indie oyunlar da yok değil :P Film gösterildiği festivallerde çok başarılı yorumlar aldı. Forbes bile filmi inceledi ve pozitif şeyler yazdı; Forbes Indie Game İncelemesi Sonuç olarak oyun endüstrisi ile sadece oyun oynamaktan öte ilgilenen, sadece merak aşamasında kalmış olsa bile, herkezin izlemesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Eğer $9.99 ayıracak durumunuz varsa, ki burada ayıramayacak insan olduğunu pek sanmıyorum, filmi alıp izleyin. Sinemada 20 TL vererek izlediğiniz Transformers'dan fazla size birşeyler katacağına garanti verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Keşke bi fırsat bulsam da unpack edip izleyebilsem. Inventory'de yatıyor haftalardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 trailerı çok kötü ama film çok samimi. bence paticikteki herkes izlemeli. jonathan blow çok çılgın. trailerda phil fish'e inanılmaz uyuz oldum, o derece ki filmi izlemek bile istemedim. çok pretentious geldi her şey gözüme. bazı bazı yaprak dökümü kadar acıklı bi de dgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 cok abartılmıs bır fılm. Tommy Refenes'ın ben dunyanın en ıyı programcıyısım ayakları, sırf 3-5 saat xbox marketplace'de gecikti diye Microsoft'a "where is the game" seklinde bol ünlemli mesaj atmalar (hayır John Carmack filan zannediyor galiba kendini), kız arkadasım yok cunki verecek param yok sekilde kameraya oynamalar, sovlar. 2011 igf juri'sinde yer alan phil fish denen anormalin, 2012'de fez'le odul alması bambaska olmus zaten. phil fish daha GDC'de iki kelimeyi yanyana getirip toparlayaman bir adam. yok işte eski ortağı imzayı atmassa, penny arcade katılamazsa bu onun ıcın dunyanın sonu olurmusta, oldururmuste kendini. Hele hele jonahthon blow'un, ya braid cok sattı ama insanlara ben oyunla bır fıkır vermek istedim, yetemediler anlayamadılar o yuzden 3-4 ay bunalıma girdim seklinde sacmalıkları.. filmde sadece super meat boy'dan edmund mcmillen kameraya oynamıyor gibi gorunuyor. neresınden tutarsanız tutun tamamen sova dokulmus bir film. su var, cıkardıkları oyunlar kotu oyunlar degil, bir indie game olarak oldukca basarılılar (ha phil fish'in funding'imizi kaybettik demesinden yola cıkarak ne kadar indie oldugu da tarstısılır fez'in). ama boyle bir filmden, bu anormal tiplerin kamera showu yerine, development sureclerini daha yakından göstermeleri ve irdelemelerini beklerdım. indie developersanız / olmak istiyorsanız izleyin derim, ama sırf bır oyuncu olarak bosuna vaktinizi harcamayın iki tane ergenın aglamalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar