Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güney Kıbrıs'tan Kuzey Kıbrıs'a geçiş?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi bir yabancı bir arkadaş var. Uçağı güney kıbrıs'ta paphos a iniyor. Bu, burada kaldıktan sonra antalya'ya geçmek istiyor feribot ile. Sanırım önce girne'ye gitmesi gerekiyor.

Nasıl yapabilir? Kıbrıs içersinde otobüs var mı iki ülke arasında?
Mesaj tarihi:
1. yol - güneyden taksi alıp kuzeye geçecek
2. yol - güneyden otobüs alacak, lefkoşa'da (kermiya sınır kapısı) sınıra en yakın yerde inip yürüyerek oradan taksi alacak girneye gidecek.
2. yol alternatif - sınırı geçtikten sonra taksi alıp lefkoşa terminaline gidecek. orada lefkoşa-girne arası otobüslerden birini alıp girneye gelecek.

eğer fakir fukara değilse ben taksi ayarlayabilirim kendisine. seçenekleri değerlendirip bana özel mesaj atarsan ücret verebilirim. Rum taksisi alıp Girneye gelmeye kalkmasın kazıklanır. Bizimkiler daha ucuza getiriyor.
Mesaj tarihi:
Türkiye'den Güney Kıbrıs'a direk gidebiliyor musun? Hayır, illa 2. bir ülkeden geçmen lazım. Aynı şekilde güney kıbrıstanda Türkiyeye direk geçemiyorsun, KKTC yi tanıyoruz ama bu durumda ülkeden sayılmıyor(du). Şu anki durumdan bilgim yok. Yarın bir sorayım
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yazamadım bir süredir. Meksikalı bir kız. E haliyle para önemli zaten erasmuslu taksi olayına gelebileceğini sanmıyorum.
Hallettim dedi ama anlamadım açıkcası nasıl yapacak.

Ercan'dan Antalya'ya uçak ayarlamış ama hala bir fikrim yok Ercan'a nasıl geçecek güney kıbrıstan.

tekrar yazarım öğrenirsem. teşekkürler
  • Yeni Oluştur...