dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Şimdi bir yabancı bir arkadaş var. Uçağı güney kıbrıs'ta paphos a iniyor. Bu, burada kaldıktan sonra antalya'ya geçmek istiyor feribot ile. Sanırım önce girne'ye gitmesi gerekiyor. Nasıl yapabilir? Kıbrıs içersinde otobüs var mı iki ülke arasında?
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 hangi ulke vatandasi o arkadas ?
liberal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 1. yol - güneyden taksi alıp kuzeye geçecek 2. yol - güneyden otobüs alacak, lefkoşa'da (kermiya sınır kapısı) sınıra en yakın yerde inip yürüyerek oradan taksi alacak girneye gidecek. 2. yol alternatif - sınırı geçtikten sonra taksi alıp lefkoşa terminaline gidecek. orada lefkoşa-girne arası otobüslerden birini alıp girneye gelecek. eğer fakir fukara değilse ben taksi ayarlayabilirim kendisine. seçenekleri değerlendirip bana özel mesaj atarsan ücret verebilirim. Rum taksisi alıp Girneye gelmeye kalkmasın kazıklanır. Bizimkiler daha ucuza getiriyor.
Trias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Turkiyede gumrukten nasil gecicek? Degistimi bilmiyorum ama iki yil once imkansizdi
liberal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Gümrükten neyi nasıl geçecek? eleman insan kaçakcılığı yapmıyorsa...
Trias Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Türkiye'den Güney Kıbrıs'a direk gidebiliyor musun? Hayır, illa 2. bir ülkeden geçmen lazım. Aynı şekilde güney kıbrıstanda Türkiyeye direk geçemiyorsun, KKTC yi tanıyoruz ama bu durumda ülkeden sayılmıyor(du). Şu anki durumdan bilgim yok. Yarın bir sorayım
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 O degilde guney tarafi schengen'e dahilmi? Yani avrupada herhangi bi ulkenin oturumuna sahip birisi guney tarafina kuzeyden gecebilirmi?
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Schengen'e dahil değil Rum kesimi.
Trias Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 avrupa>güneykıbrıs>kktc>türkiye yapılabiliyormuş.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Yazamadım bir süredir. Meksikalı bir kız. E haliyle para önemli zaten erasmuslu taksi olayına gelebileceğini sanmıyorum. Hallettim dedi ama anlamadım açıkcası nasıl yapacak. Ercan'dan Antalya'ya uçak ayarlamış ama hala bir fikrim yok Ercan'a nasıl geçecek güney kıbrıstan. tekrar yazarım öğrenirsem. teşekkürler
Öne çıkan mesajlar