tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Yonja.com üyeleri =o= listesine dahil olun hepberaber olalim=) girmek icin search friends den first name ye =o= yazip arayin cikacaktir. her uyeye comment yazilcak =) veya yonjaya login olduktan sonra direkt buraya bi klik hadi hep beraber =) pati @ yonja [signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* [Bu mesaj tAKA tarafından 24 Ekim 2004 03:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 evet simdi gördüm ama oda pasif gibi ya canlandıralım bari pati olarak sesimizi heryerde duyuralim =)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yok tartismam cidden s.ctim rez.l oldum =) toparlamaya luzum yok iste ben ;p dermisim ama demiyorum :-p[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* [Bu mesaj tAKA tarafından 24 Ekim 2004 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Adam zevk almıs ama "haha patladı icinde" diye[signature][hline]Şşş caktırma ama ben cüceyim, ne? zaten yukarda yazıyomu! *4 yıllık ımzayı değiştirme cabaları* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Boyle seylerden dostluk veya arkadaslıklar dogabilecegine inanmıyorum.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: micha, 24 Ekim 2004 04:01 tarihinde demiş ki: Boyle seylerden dostluk veya arkadaslıklar dogabilecegine inanmıyorum. ama cogu zaman az bi ihtimal bile olsa neler neler doguyor ;) ekleme: cocuk bile oluyor[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* [Bu mesaj tAKA tarafından 24 Ekim 2004 04:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ya nası gircem ne işe yarıo anlamadım :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yonja.com a uyeysen =o= adını listene ekliyon =)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: aquila, 24 Ekim 2004 04:14 tarihinde demiş ki: dostluk arkadaslik dogsun diye deil zaten.mevcut dost ve arkadaslarla iletisim icin.tabi arkadasinin arkadaslariyla tanisiyon falan heralde... aynen dedigi gibi kendi arkadaslarini listende topluyorsun birbirini tanimayan iki arkadasini tanistiriyorsun vs vs bla bla capkinlik icin kullananlarda yok degil... hatta bi kız gormustum tam bir yorumsuz resmen capkinlik pesinde[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* [Bu mesaj tAKA tarafından 24 Ekim 2004 04:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 iste bahsettigim sahsiyet burda[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 anladım :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ya ben üye oldum HTTP STATUS -500 diyo bi sürü yazı yazıo anlamadım apache flm ehe[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 gorduum ilk vakka =) refresh de yeniden denemeyi dene?=)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 deniom olmuo :D allah allah[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hmm sorun olabilir şansına =) yarin denemeyi dene bide ;)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ahanda oldu =o= die bişi geldi add dedim sora böle ayrıntılı bişiler çıktı age 24 flm dio en altta all pati's dio ne yapacam şimdi :P[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ha olmus tamam :) onlar sey ya kisinin info su simdi yonja uyesisin arastir bakalim arkadaslar markadaslar bulabilcekmisin gibilerinden=)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ha ok :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ekledim seni listeye =) bu gecelik benden bu kadar sahur zamani zaten iyi geceler[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 iyi geceler :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 paticik deki bayan üye sayısı göz önüne alınıp bunlardan kaçının yonja üyesi olup da bu oluşuma katılacağı da hesaba katılırsa bu =o= grubu öbür yonja kullanıcıları tarafından ters bir grup olarak algılanabilir, benden uyarması :).[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paticik accountu bende isteyen adfmin olursa veririm bu siteden ben ilgilenemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Fegro, 24 Ekim 2004 19:58 tarihinde demiş ki: Paticik accountu bende isteyen adfmin olursa veririm bu siteden ben ilgilenemiyorum Biliyorum üstteki mesaj quote lanmaz ama NASIL SENDE BE BENDEKİ NE O HALDE? =) Önceki paticik yonja grubunu ben açmıştım Taka istersen maili senin mailina yönlendireyim sen uğraş eski grup varken yenisini yapmaya gerek yok[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sen bilirsin =)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hani filmlerde olur ya oğlan gözü yaşlı halde, elini yüzüne kapatıp koşmaya başlar, arkadan birçok insan, bu oğlanı parmaklarıyla gösterip "loser loser loser" der bu ona benzemiş biraz ehuhe[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Ekim 2004 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar