kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 neyi 3 gün bekliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 zor oyun Dark souls gibi olur , yapay zorluklara "ama işte zor yapmışlar" demeyin DH oynadığınız belli olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Meh ipini koparan 250 eur bo koymş doğal olarak. 1 ay bekleyceğiz herhalde normalleşmesi için fiyatların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 net exlpoit warda.250 euroluk itemler catır catır sold yazıo refresh ettikce.we sanmıorum 1k dps 1hlere 250 euro bo cekecek bu kadar gerizekalının yaşadıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 kinslayer said: neyi 3 gün bekliyor ? paralı ah ye sokmuyor bizi soktuğumun blizzardı , oyunu digital olarak alanlar 3 gün bekleyecekmiş, neyi bekliyoruz niye bekliyoruz bilmiyorum, ulan oyunun parasını önceden fazla fazla veren biziz, biz niye bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 e abi bende pre order aldim net üzerinden bnet accountum ile. bende problem yok satislari yapmaya basladim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 nasıl ya, kimine açık kimine kapalımı bu ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bende de açık. İşe giderken öylesine bir baktım. Kimler yaptı bakalım siftahı :) Kazançlar ne kadar. Dökülün bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 paypala bağlamak için kredi kartı şart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 23 euro kazandim simdilik ki favori itemlarim satilmadi henüz. o degilde eu serverlari 30 gün sonra ödeyecekmis gibi seyler duydum sanki. nedir bunun netligi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 lol ilk satisimi yaptim 15 euroya. puhahaha 2h bow gitti ilginc. 250 euro falan fiyatlar var.. cooook pahali akli olan almaz sanki. zaman icinde en pahali trilyonda 1 dusecek itemin fiyati o olmali mantiken. hadi 500 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 3 gün sürüyormuş paypal'a transferler ilk satışlarda sonra azala azala instant'a kadar düşüyormuş sanırım. US'te söylenen oydu. Bi süre sonra paypal güvenliği için uzun uzadıya bekletmiyormuş yani ilk bi kaç satış sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ahaha 10 euroya bir legging gitti. ucuza koydum isime yaramayan guzel gorunen itemleri. alsin danalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 5. item gitti 5 eurodan. Bir saat olmadan havadan 50 milyon oha. ÇOGZEVKLİLAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 dijital alanlar 3 gün sonra erişebilicekmiş rmah'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 piyasadan ucuza toplayip pahali satacak olan adamlar su an aliyorlar. onlar alacak sonra piyasayi sisrmeye calisacaklar, bazilari kanip alacak, sonra balon patlayacak ve bir yerlerde sabitlenecek fiyatlar. mantiken 7 dolara 1 milyon satiliyor farm arttikca bu 3-5 dolara duser, en pahali item level 60 da olsun 50milyon oda max, en pahali itemin bu mantikla 150-250 dolara falan oturmasi lazim. extremeler belki 1000 leri gormeli diyorum ama yani yuh derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 SpiderS_DangeR said: dijital alanlar 3 gün sonra erişebilicekmiş rmah'a ben digital aldım erişebiliyorum. Blizz'in sitesinden gerçi belki farkediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bende blizzin sitesinden aldım, neden erişemiyorum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 telefon eklemeyi falan yaptınızmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 parayı direk paypal a aktarma imkanı var mı ? Yoksa ilk başta battle net hesabına oradan mı paypal aktarıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bende para birimi pound onu nasıl euro yapacağım şimdi? anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 önce battle.net balance ordanda paypal.%15+%15 fee olayı işte her aktarma için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 şimdi bir tane de authenticator almak lazım heralde rmah için pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 seceneklerde direk paypali sectim ve transection fee olarak totalde 1 eur arti yüzde 15 kesinti yapti ve direk paypala gececek saniyorum. battle.net e hic ugratmiyorum parayi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bakalim ilk gercek satisi kim yapicak patiden. Oha coktanbsatmis herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar