Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH geldi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kinslayer said:

neyi 3 gün bekliyor ?

paralı ah ye sokmuyor bizi soktuğumun blizzardı , oyunu digital olarak alanlar 3 gün bekleyecekmiş, neyi bekliyoruz niye bekliyoruz bilmiyorum, ulan oyunun parasını önceden fazla fazla veren biziz, biz niye bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
lol ilk satisimi yaptim 15 euroya. puhahaha

2h bow gitti ilginc.

250 euro falan fiyatlar var.. cooook pahali akli olan almaz sanki. zaman icinde en pahali trilyonda 1 dusecek itemin fiyati o olmali mantiken. hadi 500 olsun.
Mesaj tarihi:
3 gün sürüyormuş paypal'a transferler ilk satışlarda sonra azala azala instant'a kadar düşüyormuş sanırım. US'te söylenen oydu. Bi süre sonra paypal güvenliği için uzun uzadıya bekletmiyormuş yani ilk bi kaç satış sonrası.
Mesaj tarihi:
piyasadan ucuza toplayip pahali satacak olan adamlar su an aliyorlar. onlar alacak sonra piyasayi sisrmeye calisacaklar, bazilari kanip alacak, sonra balon patlayacak ve bir yerlerde sabitlenecek fiyatlar.

mantiken 7 dolara 1 milyon satiliyor farm arttikca bu 3-5 dolara duser, en pahali item level 60 da olsun 50milyon oda max, en pahali itemin bu mantikla 150-250 dolara falan oturmasi lazim.

extremeler belki 1000 leri gormeli diyorum ama yani yuh derim.
Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

dijital alanlar 3 gün sonra erişebilicekmiş rmah'a

ben digital aldım erişebiliyorum. Blizz'in sitesinden gerçi belki farkediyordur.
  • Yeni Oluştur...