reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 program bildiğin faildi. izleyen olduysa o kısa anların toplam bir videosunu yapsın lütfen yıllarca izleyip gülmek istiyorum
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 evinde internet olmayanlar acaip fail bir sunumdu ama gülemedim hep bi facepalm hali twitterdan: Armagan çaglayan @Armagan_caglaya #altinkelebek'in 40. Yilinda bence odulleri direk evlere postalasinlar. Yazik bosa masraf. muhammed özer @beyinterk #altinkelebek trending topic olmuş diye övünen sarp apak'a usulca sokulup, "bak durum senin bildiğin gibi değil" deyip kaçmak istiyorum. özlem @Rapunzelll Seyircilerin arasından biri de çıkıp Sarp Apak'ı elinden tutup çişe götürmüyor arkadaş adam iki saattir kıvranıyor yazık lan. #altinkelebek yesari @yesari O değil de Sarp Apak dizide kendisini oynuyormuş. #altinkelebek Salih Zengin @hsalihzengin #altinkelebek sunucularının yerine Türkçe Olimpiyatları'ndan üç yabancı çocuk koysanız daha iyi sunardı. Düşünen Adam™ @DusunenAdam Yalan dünya'nın Altın Kelebek sunucuları Gülse Birsel repliklerini yazmadığında hiç komik değiller. #altinkelebek muhammed özer @beyinterk #altinkelebek trending topic olmuş diye övünen sarp apak'a usulca sokulup, "bak durum senin bildiğin gibi değil" deyip kaçmak istiyorum. ...
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Türk Annesi @Turk_Annesi Müsamere var heralde 3 tane çocuk yanyana dizilmiş bişeyler okuyup eğleniyo kız kelebek olmuş falan. çok tatlılar. canlarım. #altinkelebek
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 oha yeşilçam ödüllerinden daha mı fail? en iyi dijital efekt ödülünü içerisinde 1 tane bile dijital efekt bulunmayan filme vermişlerdi asklşdkş
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 baya kötüydü ya biraz baktık sonra televizyona ayağımı soktum
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 http://webtv.hurriyet.com.tr/3/33572/20741124/1/ibrahim-tatlises-ayakta-alkislandi.aspx bu adam önceden de böylemiydi
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Şu ülkede Sarp Apak gibi bir adam niye var lan? Tip yok, oyunculuk, yok, karizma yok. Yokoğlu yok. Bildiğin vasıfsız eleman.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 valla bi nazlı tolga ya baktım oda haberi geldi öle.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 imamizer said: Şu ülkede Sarp Apak gibi bir adam niye var lan? Tip yok, oyunculuk, yok, karizma yok. Yokoğlu yok. Bildiğin vasıfsız eleman. oğğğğğ çok sert şöyle inşaat yıkma küresiyle geçiresim geliyor suratına
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 belgesel izlediğim kanal reklam aralarına girince şöööööyle bir baktım. çok bön olmuş. =)
Öne çıkan mesajlar