Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 abi pc yanımda değilken oynayacaktım işte yolda orda burda videolarda ise çözünürlük 800x480 işte onun için fazla bir şey beklemiyordum ve hayal kırıklığı yaratmadı kalite normal sayılır, en önemlisi takılma yok işlemci baya iyi sanırım. daha 2 saat falan oldu kullanmaya başlayalı gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 gta3 yükledim, ps2den daha iyi grafikli ve daha hızlı çalışıyor?! çinliler bitirmiş işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 sliph aletle ilgili sonra daha detaylı bi review tarzı yazsana bir iki paragraf da olsa , benim de öyle bir şey alasım var, ev dışında çok vakit geçiriyorum çünkü. en azından basit ufak tefek oyunları vs orda oynarım sıkıldıkça, fiyat çok makul geldi dual core 1gb ramli bir alete göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 android telefon büyüklüğünde gsm'siz cihazlar var, müzik-internet-oyun için. öyle bir şey al. örn: http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-5-0-Android-Player/dp/B005P1VNDW/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1340187081&sr=8-5&keywords=samsung+galaxy farklı ekran büyüklükleri de var aynı cihazın, ihtiyaca göre biri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ya öyle yapacak olsam htc telefonum var zaten :) ben telefondan daha büyük ekran ve ucuz olma olayını arıyorum. ama gidip de 1.5 milyar veremem şu aralar bir tablete. hem şehir dışına gittiğinde anneme verecem o da kullanır çok sık seyahat ediyor vs diye düşündüm. maksat kotarır, çile çektirmeyecek hassasiyette dokunmatik ekran, fena olmayan bir pil ömrü, yavaşlayıp takılma yapmasın, android olsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ainol elf2 ya da aurora modelleri piyasadaki en iyi fiyat performans aletleri. bunun dışında alım süreci içinde nintendo 3ds i yenilerse direk onu al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar