Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 500dedigin kale arkası 4.kat kenarlar değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 deadwoll said: Öh, 35k kombineli mi var şimdi?35K kombine satsa Gs çarşaf çarşaf afiş verir billboardlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Kombinenin erken kapanmasının nedeni hani şu sattığınız uzun vadeli kombineler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 gs 35bin kombine sattıysa bu uygun fiyatlara ne güzel. daha çok değil gs-trabzon maçında 15bin kişi anca vardı tribünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 LucifeL said: Kombinenin erken kapanmasının nedeni hani şu sattığınız uzun vadeli kombineler galiba. uzun vadeli geçen seneydi bu sene yok Ayrıca gs-ts maçı 36k kişi tarafından izlendi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mail atmıştım web sitesinde mi problem var yoksa kombineler bitmek üzere ve kale arkalari tamamen tükenmiş durumda mi diye.. we sitesi sorunsuz çalışmakta Pegasus ve güney tribünleri için kombine satışlarımız dolmuştur diye cevap geldi.. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 35k kombine satınca bilboard'a reklam niye veriliyo onu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Olur da Arena'da oynarsak kombine satabilecek miyiz? Satarsak stadı olmadan kombine satan takım mı olacağız? haha Bence Arena'da oynamamalıyız. Orası GS'nin kutsal mekanı, bizim işimiz olmamalı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 iste galatasaray'ın, ak parti'nin, cemaatin, madonna'nın falan kutsalı.. ben en çok (burada görmedim şükür de) ekşi'deki "galatasaray'ın sahasına galatasaray'dan başkası giremez!!!"cilere hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Resmen cekememezlik var arkadas. O stadda maclarini GS oynuyor iste, gerisi icin bosa cirpinmanin anlami ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 gs para kazanicaksa, oynasin bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 toggie said: 35k kombine satınca bilboard'a reklam niye veriliyo onu anlamadım ben.Gs oalark kaç kere 30bin kombine lafını telaffu ettiler manasında dedim ben onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 http://www.fanatik.com.tr/Kapis-kapis_3_Detail_32_266712.htm 36k aşılmış 2k ek bilet çıkacakmış. duyanlar görenler allah rızası için haber etsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 GS daha sadece 1,5 senedir 52k kisilik stadda oynuyor. Daha once oynadigimiz stadda 30k kapasite bile yoktu kombine nasil satilsin. Sportif basari + iyi stad = kombine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar