Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ODTÜlü Patiler


Venator

Öne çıkan mesajlar

Eveet yeni gelen olarak ODTÜ'de hangi patiler var kimler geliyo istten gelen kimler var? Tek istten gelme zahmetine bulunan ben miyim acaba diye merak ediyorum :P

Bi de bişi sorucam TOEFL geçiyo mu ingilizce yeterlik sınavı yerine, geçiyosa sadece TOEFL sonuç belgesini götürmemiz yetiyo mu kaç yıl öncesini kabul ediyolar yardımcı olursanız çok sevinirim.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biri de şimdi sabancı için açmış. ben de açim bari hacettepe diye böyle böyle seriyi tamamlarız.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ODTÜ'de ben varım. İstanbulda oturuyorum normalde ben de. Valla hayatının en iyi tercihini yaptın muhtemelen diyebilirim. Toefl'a gelince. ODTÜ'nün TOEFL'dan daha zor bir sınavı var hazırlık atlamak için, ancak TOEFL da geçiyor ve çok daha kolay. Aradaki tek fark eğer ODTÜ'nün sınavından yüksek puan alıp muhafiyet alırsan ilk, ilk iki veya üç dönem göreceğin derslerden muhaf olurken ortalamaya onlar AA almışsın gibi katılarak ortalamanı arttırırken TOEFLdan aldığın muhafiyetlerde sadece derslerden kurtuluyorsun, ortalamada o dersler hiç sayılmıyor.

Ancak kişisel önerim mutlaka hazırlık okuman yönündedir, eklemeden geçemeyeceğim. Hele ankara dışından geliyorsan yeni kişilerle tanışman çok zor olur normalde, fazla dost edinemezsin, çünkü bi gün yanında oturan adam ertesi ders başka courseda olabiliyo, en sağlam dostluklar ve en büyük eğlence hazırlıkta yine.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 19 Ağustos 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burda hazırlık okursan 1nci sınıfta odtünün yoğun derslerine adapte olman zor olabilir, bana kalırsa atlayabilirsen atla hazırlığı, arkadaş dersen odtüde arkadaştan bol bişey yok her yerde birileriyle tanışırsın, hazırlığa gerek yok, elbette hazırlık okursan daha çabuk ve çok arkadaş edinirsin ama 1 yıl kaybetmeye değermi onun hesabını da kendin yap, hoşgeldin buarada ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de geliorum odtüye..içimde patlamasın söliim dedim her nekadar milyon tane üni topiki açılmış da olsa :) ben de şu hazırlıı atlamanın yollarına bakıom..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim asıl merak etiim toeflı nasıl alıyoruz? nerye başvurcam napcam nasıl hazırlancam ingilizceme güvenirim de adamlar benim güvendiimden fazlasını istemesinler sora :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TOEFL'a girmediysem kasma bence daha kolay TOEFL ama ODTÜ'nünkine girersin TOEFL pahalı bi sınav zaten bikaç hedesi de var (nüfus cüzdanı fln kabul etmeyebiliyolar). Yurtdışında bi numarayı fln araman gerekiyo TOEFL için aradım diye bikaç bilgiyi veriyosun en yakın test merkezinde bikaç gün sonra sınava giriyosun. Sınav kolay zaten ODTÜ'nün barajı aşarsın rahat. Sonuçlar da bikaç haftaya elinde oluyo.

Daha çok bilgi için burdan

Online kayıt olma olayı da başlayacaktı diye biliyorum ama noldu bilmiyorum sitede bilgi vardır.

EDIT: Bu arada raider ODTÜ'nün sitesinde bilgiyi buldum aldığın nota bazı derslerden muaf oluyosun benim için sorun yok hepsinden muafım şu anda.

[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

[Bu mesaj Saendul tarafından 19 Ağustos 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim de odtü deki ikinci yılım olacak. geçen sene hazırlık okudum ve çift muafiyetle geçtim:) ama uyarayım odtü nün hazırlığı gerçekten çok zor. geçen sene itibairyle kbds de kabul etmiyorlar. TOEL dan da 173 geçiyor. ama muafiyet için kaç alınması gerektiğini bilmiyorum. hem geçen sene ingilizce hazırlık sınavına writing ve listening de eklendi. sınava girecek arkadaşlar hazırlıklı olsunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehah ben de odtulu oldum..yalnız arkadaşlar birkaç tanıdık hocayla konuştum odtude eğer hazırlığı geçebilcek düzeydeysen okuma hazırlık diyorlar hazırlık okuyanlar biraz gevşiyomuş ilk sene hele zor bi bölümdeyse hazırlıktan sonra ilk sene zorlanıyorlarmış. bu arada odtululer bi pm atsın icq msn değiş tokuşu yapalım[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Up! Yeni konu açmak yerine bunu upliym dedim.

17sinde oryantasyon programı varmış kimler geliyo kimler gelmiyo gelenler varsa bi buluşma ayarlayalım. Zaten 20sinde interaktif kayıtlar başlıyomuş. Pm'den icq veya msnlerinizi verebilirseniz çok iyi olur :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...