Zevkesiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Selam beyler, bu akşam sizden bir güzellik istiyorum. birisi şu gariban wd'ı pony levela falan soksun da item düşüreyim. inf act 1 warden farmlamaktan, butcher farmlamaktan iflahım kesildi. 5 nv stack, toplamda %285 mf ile bi halt düşüremiyoruz. 25K DPS var ama arttırabilirim.. battletag: Mege#2569 bi malbuş çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mege degilde Müge olsaymis belki olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 yoksa siz çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdansınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zevkesiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 merak etme zaten act 2 deki lacunalar bildiğin müge yaptı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 monk'tan sonra level 52'ye kadar WD kastim, bu topic'i gormek butun hayallerimi yikti. simdi oturup bastan DH'mi kasacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 25k dps le bence de act 1 den çıkma dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Zevkesiri said: merak etme zaten act 2 deki lacunalar bildiğin müge yaptı.. adamı madam yaparlar MADAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Bilişim sektörü çalışanı olarak Witch Doctor'un Western Digital ile aynı kısaltmaya sahip olmasını kınıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zevkesiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 @wispy bu aksam simdiki gearı değiştirip 45 k civarı dps yapmayı düsünüyorum ama, act2 için yeterli olmayacak. o yüzden bi pony level iyi gelirdi diyorum. (sair burda help pls diyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 30k dps ile act 2 de çocuk parkı gibi geziorm, sadece act 3 te tıkandım, o da efsane elitleri solo kesemıorm, onemlı olan movement speedli bot, dps, doğru skill build ve kite yapmak, gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bu doğru skill ve build ne oluyor acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 30-35k dmg ile act 2 rahat da, mf setsiz yapmanın anlamı yok sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#aZUdQR!VbW!aacZbY build olarak bunu kullandım ben act 2 de, kite yaparak, tabi hp olarak da 30k cıvarlarndaydı, resistler ise 500+, slow atıp uzaktan topluodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 benim de 2 parçak falan kaldı pony için, iki el atın had canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 millet ileriki act'lerde dps sorun değil, dayanıklılık sorun. 25k dps ile belial'i bile kesersin wd ile. dps'e abanmanın manası yok artık yeni yama ile oyun kolaylaşacak resistleri toplamaya başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar