Cezair Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Selam beyler oyun esnasında üzerimde ''Not Following'' yazıyor ve karakter kendi kendine biryerlere gitmeye baslıyor.. Bunu options'lardan nasıl kapatabilirim? Birde itemlere tıklayınca ufak siyah bir pencere açılıyor, bunuda soracaktım..[signature][hline](>>>>>Cezair<<<<<)
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 uo.cfg içinde yazan PopupHelpEnabled=off PopupHelpSticky=off PopupHelpPersistant=off popupları yukarıda ki gibi yaparsan o siyah kutucuktan kurtulursun.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Cezair Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Sağol arkadaşım..[signature][hline]Cezair
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 following olayını eğer alt tuşuna basıp adama tıklarsan olur sonra başka yere yürümeye başlarsan following bozulur not following yazar. alt'a basılı tutarak adama tıklama o yüzden.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 kesin macro ayarlamıştır. alt+a - shift up alt+s - shift down (speed) ondan basılı tutuyordur. :D[signature][hline]
ShieLd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 O da gusel :D[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 senin imzan hoşuma gitti ya ben daha bi imza bulamadım :( ama elbet okuyunca hem düşündüren düşündürdükçe hatırlatan hatırlattıkça unutturan unutturdukça sinirlendiren sinirlendirdikçe adamın içine cukka gibi otura bir imza da ben yapacağım. :D[signature][hline]
Brook Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Yazdığın yazı konumuzla çok alakalı. Kutlarım.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Rica ederim yine bekleriz.;)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar