hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 merhaba paticik; yakın gelecekte tam olarak ne yapıcagımı kararlaştırabilmiş deilim lakin su an oturdugum evde kalmayacagım garanti . bu sebepten dolayı taşınma durumlarında tower kasam sıkıntı olucak baya , laptopa gecis yapmayı dusunuyorum ama gozum hep 17 inc 18 incliklerde , bu boyutlarda laptop kullanan varmı buralarda ? memnunmusunuz yoksa 15 laptop + monitor dahamı mantıklı ? iyi aksamlar not : oyun oynuyorum evet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 yakın gelecekte tam olarak ne yapacağını kararlaştırdığın zaman haber ver ozaman yardım ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 17 inc laptop kullanan varsa yorum yapsın yoksa gerek yok ztn boş konusmaya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Sirtkette 17. Inclik sony var 1 tane oyin oynamadim ama video izlemesi kullanmasi guzel masausti gibi. Alet i5 islemcili 6gb ram var. Ama tam olarak ne istedigini bilmen lazim. Yeni oyunlari cok rahat oynatir 1 2 sene daha. Bizde toshiba lcd tv var bitane onu bagliyorum mis gibi oluyor monitor almaya gerekyok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 teşekkur ederim, tv muhabbeti guzelmiş :) birde bu 17 liklerin kasaları daha cusseli oldugundan klavye kısmında bilekleri yorabilir sanırım ama oda dert deıl ext. klavye takarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ben kullandım senelerce 17". Taşıma durumum olmadı o yüzden rahattım. Ekran güzel, hoş ama masaüstü yerini tutmuyor kesinlikle. İyi bir alet olursa ısınma problemi çok olmuyor ama fiyat ona göre yükseliyor. Eğer çok sık taşınma / taşıma durumun yoksa bence o paraya güzel bir masaüstü alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ultrabook al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 15.6" alıcan sonra bide monitör alıcaksın eve misler gibi takılıcaksın senelerdir yapıyorum mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Kaç kere taşınacaksın ki? Koca evi taşımanın yanında kasayı taşımanın zorluğu nedir bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar