hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 merhaba paticik; yakın gelecekte tam olarak ne yapıcagımı kararlaştırabilmiş deilim lakin su an oturdugum evde kalmayacagım garanti . bu sebepten dolayı taşınma durumlarında tower kasam sıkıntı olucak baya , laptopa gecis yapmayı dusunuyorum ama gozum hep 17 inc 18 incliklerde , bu boyutlarda laptop kullanan varmı buralarda ? memnunmusunuz yoksa 15 laptop + monitor dahamı mantıklı ? iyi aksamlar not : oyun oynuyorum evet :P
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 yakın gelecekte tam olarak ne yapacağını kararlaştırdığın zaman haber ver ozaman yardım ederiz
hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 17 inc laptop kullanan varsa yorum yapsın yoksa gerek yok ztn boş konusmaya sdfsdf
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Sirtkette 17. Inclik sony var 1 tane oyin oynamadim ama video izlemesi kullanmasi guzel masausti gibi. Alet i5 islemcili 6gb ram var. Ama tam olarak ne istedigini bilmen lazim. Yeni oyunlari cok rahat oynatir 1 2 sene daha. Bizde toshiba lcd tv var bitane onu bagliyorum mis gibi oluyor monitor almaya gerekyok bence.
hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 teşekkur ederim, tv muhabbeti guzelmiş :) birde bu 17 liklerin kasaları daha cusseli oldugundan klavye kısmında bilekleri yorabilir sanırım ama oda dert deıl ext. klavye takarız artık
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ben kullandım senelerce 17". Taşıma durumum olmadı o yüzden rahattım. Ekran güzel, hoş ama masaüstü yerini tutmuyor kesinlikle. İyi bir alet olursa ısınma problemi çok olmuyor ama fiyat ona göre yükseliyor. Eğer çok sık taşınma / taşıma durumun yoksa bence o paraya güzel bir masaüstü alırsın.
khalad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 15.6" alıcan sonra bide monitör alıcaksın eve misler gibi takılıcaksın senelerdir yapıyorum mutluyum
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Kaç kere taşınacaksın ki? Koca evi taşımanın yanında kasayı taşımanın zorluğu nedir bir de?
Öne çıkan mesajlar