Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop muhabbetlerinde tavsiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba paticik;

yakın gelecekte tam olarak ne yapıcagımı kararlaştırabilmiş deilim lakin su an oturdugum evde kalmayacagım garanti . bu sebepten dolayı taşınma durumlarında tower kasam sıkıntı olucak baya , laptopa gecis yapmayı dusunuyorum ama gozum hep 17 inc 18 incliklerde , bu boyutlarda laptop kullanan varmı buralarda ? memnunmusunuz yoksa 15 laptop + monitor dahamı mantıklı ?

iyi aksamlar

not : oyun oynuyorum evet :P
Mesaj tarihi:
Sirtkette 17. Inclik sony var 1 tane oyin oynamadim ama video izlemesi kullanmasi guzel masausti gibi. Alet i5 islemcili 6gb ram var. Ama tam olarak ne istedigini bilmen lazim. Yeni oyunlari cok rahat oynatir 1 2 sene daha.
Bizde toshiba lcd tv var bitane onu bagliyorum mis gibi oluyor monitor almaya gerekyok bence.
Mesaj tarihi:
teşekkur ederim, tv muhabbeti guzelmiş :) birde bu 17 liklerin kasaları daha cusseli oldugundan klavye kısmında bilekleri yorabilir sanırım ama oda dert deıl ext. klavye takarız artık
Mesaj tarihi:
Ben kullandım senelerce 17". Taşıma durumum olmadı o yüzden rahattım. Ekran güzel, hoş ama masaüstü yerini tutmuyor kesinlikle. İyi bir alet olursa ısınma problemi çok olmuyor ama fiyat ona göre yükseliyor.
Eğer çok sık taşınma / taşıma durumun yoksa bence o paraya güzel bir masaüstü alırsın.
  • Yeni Oluştur...