Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilge Adam

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Bilge Adamda Yazılım uzmanligi yada Muhendisligi egitimi almıs arkadaslar var mı acaba?
Size ne kadar yararlı oldu verdiginiz paraya deydimi mesela aramizdan giden yada gitmis olan arkadaslar varsa bir tutorial bekliorum :)[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben bu işe 2,5 sene önce bilge adam yazılım mühendisliği ile ivme kazandırdım.

gerçi iş bilge adam ya da başka bir eğitim merkezinde değil. e kadar azim varsa o kadar eğitim (eğilim) oluyor.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

bi tanıdığımın yazılım mühendisliğine gitti geçen sene, kendisi zaten konuda bilgi sahibi olan biriydi işi gereğince.

dediğine göre hocalar üstü kapalı geçiyormuş bazı önemli şeyleri, onları sormak lazımmış anlatsın diye.e bilmeyen adam da soramaz tabii, kendisi ben sormasam bütün sınıf çok daha az bilgi edinecekti gibi birşeyler demişti bana.aklında bulunsun.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 29 Ekim 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bi tanıdığımın yazılım mühendisliğine gitti geçen sene, kendisi zaten konuda bilgi sahibi olan biriydi işi gereğince.

dediğine göre hocalar üstü kapalı geçiyormuş bazı önemli şeyleri, onları sormak lazımmış anlatsın diye.e bilmeyen adam da soramaz tabii, kendisi ben sormasam bütün sınıf çok daha az bilgi edinecekti gibi birşeyler demişti bana.aklında bulunsun.

tamamen doğru söylemiş.

sonuçta bilgeadamda eğitmen olmak çoook kolay.
dandirikten bir mcsd/mcse sertifikanız varsa 1 haftalık bir mct seminerine katılıyorsunuz ve artık mct'siniz. o sertifika ile de bilgeadama ortak bilem olursunuz :D[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayar Muhendisligi okumuorum
İsletme okuorum cok basit ve temel olarak bisiler gorucem sadece ama o esnada kendimi kitap dokuman vs gelistirdikten sonra Bilge adam gibi kurslara gitmem daha dogru olcak heralde.. Nese herkese tesekkur..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Sosyal ağlarda paylaş

Bilge adam gibi bir ısrarım yok ayni egitimi verebilecek her yer olabilir tabiki istanbul sınırlari icerisinde ve mumkunse anadolu yakasında olmali
o dedigin yerle ilgili biraz bilgi verebilirmisin varsa web siteleri felan..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Sosyal ağlarda paylaş

bende Bilgeadam'ın Yazılım Mühendisliği programına gittim.Ama biz sınıfça kurstan memnun kalmadık.Hocalarımız çok sık değişti.Sonra konuları çok üstü kapalı geçiyorlar.Sana çok fazla iş düşüyor.Orda sana öğretilen en basit en temel öğeler.Peki hiç faydası olmadımı diye sorarsan oldu tabi bir çok konudu (Yazılım Alanında) bilgi sahibi oldum.Ama kendi başıma kursta öğrendiğimden çok daha fazlasini öğrendim.Bilmiyorum ya ben tavsiye etmiyorum insanlara.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...