Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hm

Butcherofego

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benimde üniversitede dağa çıkcam DHKP-Cye katılcam diyip şimdi hacca gidesim var diyen dayım var diğeride polis oldu fln anne tarafı çok saçmaladı benim
Mesaj tarihi:
Krysis said:

asıl bu kadının türkiyeye geldiğinde konserine gidecek insan olması acı bir durum, madonna kimdir? ne anlatmaktadır bunun müziği?

satanist başkaldırı sakın gitme kardeşim
Mesaj tarihi:
bir de utanmadan gerçek bir müslümanın hak yolundaki yorumlarıyla dalga geçiyorsunuz
cayır cayır yanacaksınız hepiniz
üstünüzden sigaramı yakıcam
Mesaj tarihi:
Krysis said:

bir de utanmadan gerçek bir müslümanın hak yolundaki yorumlarıyla dalga geçiyorsunuz

aynı kazanı paylaşırız senle bence öyle gözüküyor sdf
Mesaj tarihi:
BramStoker said:

Kur'an ayeti değil o. "Bundan önce ne öğrendiysen unut" yazıyor orada. Büyük ihtimalle subliminal falandır. Klibi izleyip görmek lazım.

lol orda ne yazıyor bi fikrim yok ama gördüğü her arapça şeyi kutsal kabul eden insanlar var doğrudur
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Krysis said:

aynı kazanı paylaşırız senle bence öyle gözüküyor sdf

ben kendime müstakil kazan ayarladım sizin gibi liseli düşmanlarıyla aynı kazanda yanmam
Mesaj tarihi:
Saeros said:

BramStoker said:

Kur'an ayeti değil o. "Bundan önce ne öğrendiysen unut" yazıyor orada. Büyük ihtimalle subliminal falandır. Klibi izleyip görmek lazım.

lol orda ne yazıyor bi fikrim yok ama gördüğü her arapça şeyi kutsal kabul eden insanlar var doğrudur

orda ne yazıyor bilmiyorum ama 4. dünya savaşını gördüğü her arapça şeyi kutsal kabul eden insanlarla yapacağımız kesin
  • Yeni Oluştur...