Butcherofego Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 böyle şeyleri ciddi olarak paylaşan , kendini evliya zanneden mal bir dayım var
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 şamanist türkler okumasın gerek yok
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kafayı geriye atan yıldız tilbe mi ya
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ayeti ezse nolcak kafasına koysa nolcak bi bitmediler
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 benimde üniversitede dağa çıkcam DHKP-Cye katılcam diyip şimdi hacca gidesim var diyen dayım var diğeride polis oldu fln anne tarafı çok saçmaladı benim
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 5 dayım var, 5 i de aklı başında insanlar çok şükür.
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 asıl bu kadının türkiyeye geldiğinde konserine gidecek insan olması acı bir durum, madonna kimdir? ne anlatmaktadır bunun müziği?
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 NeoStyle said: kafayı geriye atan yıldız tilbe mi ya dasdf sasfdd
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Krysis said: asıl bu kadının türkiyeye geldiğinde konserine gidecek insan olması acı bir durum, madonna kimdir? ne anlatmaktadır bunun müziği? satanist başkaldırı sakın gitme kardeşim
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bir de utanmadan gerçek bir müslümanın hak yolundaki yorumlarıyla dalga geçiyorsunuz cayır cayır yanacaksınız hepiniz üstünüzden sigaramı yakıcam
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 krysis dayi +12 misin +15 mi? infernal dropumusn?
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Kur'an ayeti değil o. "Bundan önce ne öğrendiysen unut" yazıyor orada. Büyük ihtimalle subliminal falandır. Klibi izleyip görmek lazım.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Krysis said: bir de utanmadan gerçek bir müslümanın hak yolundaki yorumlarıyla dalga geçiyorsunuz cayır cayır yanacaksınız hepiniz üstünüzden sigaramı yakıcam aynı kazanı paylaşırız senle bence öyle gözüküyor sdf
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 BramStoker said: Kur'an ayeti değil o. "Bundan önce ne öğrendiysen unut" yazıyor orada. Büyük ihtimalle subliminal falandır. Klibi izleyip görmek lazım. lol orda ne yazıyor bi fikrim yok ama gördüğü her arapça şeyi kutsal kabul eden insanlar var doğrudur
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ardeth said: Krysis said: bir de utanmadan gerçek bir müslümanın hak yolundaki yorumlarıyla dalga geçiyorsunuz cayır cayır yanacaksınız hepiniz üstünüzden sigaramı yakıcam aynı kazanı paylaşırız senle bence öyle gözüküyor sdf ben kendime müstakil kazan ayarladım sizin gibi liseli düşmanlarıyla aynı kazanda yanmam
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bi tane dayım var, dondurmacı. yazları yanında çalışıyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Saeros said: BramStoker said: Kur'an ayeti değil o. "Bundan önce ne öğrendiysen unut" yazıyor orada. Büyük ihtimalle subliminal falandır. Klibi izleyip görmek lazım. lol orda ne yazıyor bi fikrim yok ama gördüğü her arapça şeyi kutsal kabul eden insanlar var doğrudur orda ne yazıyor bilmiyorum ama 4. dünya savaşını gördüğü her arapça şeyi kutsal kabul eden insanlarla yapacağımız kesin
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Seele said: benim dayim Mamut'a mahmut diyor. Benimkide Mahmut'a mamut diyor.
Öne çıkan mesajlar