wastiee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 ikisini de White vurdu, once birine sora oburune ate$ etti... diyom diyom inanmiyosunuz yaf[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 alakasız olcak ama wastie sen 9/a damısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 be abi özel msj die bişii var :)[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 unutuyom ya üff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 ben mr white baba/oğulu vurdu gibi hatırlıyorum belki de yanlışımdır net değil ama. o blonde labunyasını minigun ile deşmek lazımdı ucuz kurtuldu avakaodo. :p arabasını çalmaya çalışan 2 silahlı adama tabanca çeken kadın çok komik ama :) arabası canından kıymetliymiş lol[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Yıllar sonra konuya son noktayı koymaya karaar verdim. İkisini de Mr. White yani Larry abi vurdu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 "Why am i mr.pink? It's like mr.pussy" :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar