Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reservoir Dogs?!?!

Locki

Öne çıkan mesajlar

yaw benim anlamadığım bişii var.daha doğrusu saçma gelen bi bölüm.
öncelikle film'i izlememiş olanlar ve izlemeyi düşünenler okumasın çünkü direk film'in sonuyla işim.hayır sora izlediğinizde zevk alamıycaksınız.

Şimdi hepiniz final sahnesini gözünüzün önüne getirin.
Joe Cabot,Mr.Orange'ın ispiyoncu olduğunu iddia ederek silahını ona doğrultmuş eli tetikte.

Mr.White(Larry)'da Mr.Orange'ı korumak için onun önünde durmaktadır ve silahını Joe Cabot'a doğrultmuştur.

Eddie the Nice Guy'da babasını korumak için silahını Mr.White doğultmuştur.

Mr.Blonde olaydan yirmi adım uzakta ve 14 kurşun yemiş olarak yerde kanlar içinde yatmaktadır.

Mr.Orange silanhındaki bütün kurşunları Mr.Blonde'a sıkmış ve aşırı derecede kan kaybetmiştir.yani boş bir silahla bayılmasına ramak kalmış bi şekilde rampanın üzerinde yatmaktadır.

Rehin polis memuru 4 kursun yemiş elleri kolları bağlı ve bir kulağı kesilmiş bir şekilde olaydan beş adım uzakta sandalyde ölmektedir.

Gelelim Mr.Pink'e.Olay sırasında nerede olduğu hiçbir kamera açısına girmeyen Mr.Pink,karmaşadan hemen sonra Mr.Orange'ın yattığı rampanın altından çıkar ve elmasları alıp kaçar.

Sonunda silahlar ateşlenir.Kameranın çektiği herkes,yere düşer.Joe Cabot ölür.Eddie the Nice Guy ölür.Mr.Pink,Mr.Orange'ın yattığı rampanın altından çıkar ve elmasları alıp kaçar.Mr.White yaralanır,yere düşer ama sürünerek Mr.Orange'ın yanına gider.Mr.Orange polis olduğunu itiraf eder ve Mr.White tarafından çenesinin altından vurulur.

Şimdii gelelim soruna her şey normal gibi gözüküyo ama Eddie the Nice Guy'ı kim vurdu?Dikkat edin ona doğrultulmuş hiç bir silah yok ama silahlar ateşlendiğinde oda yere düştü.açıkcası ben Mr.Pink'den şüpheleniyorum ama o şekilde saklanıyoken vurması chok zor gibi geliyo.Nası olduğunu biri bana açıklasa.yani kaçrdığım bi yer falanmı var onu merak ediyorum.yani böle bi hatayı yapmış olamzlar di mi?[hline]Cogito Ergo Sum
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi orange'ı vurdu.
diyelimki Joe Cabot Mr.Orange'ı vurmadı.kendi oğlunuda vurmıycaana göre Mr.White'ı vurdu diosun.bu durumda Mr.White'da Eddie the Nice Guy'ı vurdu.e o zaman Joe Cabot'ı kim vurdu???

yok abi yok kesin Joe Cabot,Mr.Orange'ı vurdu.

ulan bi bilen yokmu çıldıracam yaw!!![hline]Cogito Ergo Sum
Sosyal ağlarda paylaş

ra_d aynen bende dikkat ettim oraya, eddie ye kimse silah dogrultmuyo ama nedense o da vuruluyo

mr. orange olamaz onu vuran zaten o tum mermilerini mr. blonde u vurmaya harcıyor
mr. pink e dikkat etmedim ama onunda vurması zor, hem saklanıyor (silah sahnesinden hemen sonra saklandıgı yerden cıkıp elmasları alıp kacıyor zaten, saklandıgı yerde rampa altı gibi bisiy orayı gormesi zor) hemde eddie yi vurması icin bi nedeni yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...