Locki Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Saat 21:00 de cnbce de başladı ve bitti :( Hoş öyle acayip güzel bi film filan da deyildi, ben sevmedim.[hline]embrace the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Mr.Pink rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Sabahtan da bir avuç dolar için oynadı diyolar kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 nerdee????? ne zamaaann???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 bitti bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 bir avuc dolar icini diyorum uclemenin ilk filmi... :(((( yaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Ehar, "Bir Avuç Dolar" süper bre. Dark sağolsun izledik onu da. Filmi izlediğim günün ertesi Desperados'u aldım. O derece yani, hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 off beee... bu ay seyretmek istediğim bir tane film vardı, o da çalıştığım geceye denk geldi. work sux işte, inanmayanlar beri gelsin :( *saçını başını yolar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 İnsan yazar forumlara, haberdar eder bizi de. Etmiştiniz biliyorum ama unutmuşum, deli oldum. Yarısından yakaladım filmi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 *emalethe kasagı uzatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2002 "bir avuç dolar"? offf off :( *Çift revolverına sarılır, cigarını ağzında kaydırır*[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2002 Tekrarını izleseydiniz şu an veriliyor olması lazım yada saat 3 gibi falan verilmesi lazım... CNBC-E'de o gün izlediğiniz diziler ve filmlerin hepsi gece tekrar veriliyor aklınızda olsun kaçırırsanız akşam gece seyredin yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2002 yaaaaaaaaaa!!!!!!!!! offfff of!!!!!! :( :( :( *Foruma tekrar bakmadığı için dövünmektedir*[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmosis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2002 eh ben izledim tekrarını super blonde rlz :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2002 mr. white rullz olm blonde hipnasına uyuz oldum haehea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2002 yaw benim anlamadığım bişii var.daha doğrusu saçma gelen bi bölüm. öncelikle film'i izlememiş olanlar ve izlemeyi düşünenler okumasın çünkü direk film'in sonuyla işim.hayır sora izlediğinizde zevk alamıycaksınız. Şimdi hepiniz final sahnesini gözünüzün önüne getirin. Joe Cabot,Mr.Orange'ın ispiyoncu olduğunu iddia ederek silahını ona doğrultmuş eli tetikte. Mr.White(Larry)'da Mr.Orange'ı korumak için onun önünde durmaktadır ve silahını Joe Cabot'a doğrultmuştur. Eddie the Nice Guy'da babasını korumak için silahını Mr.White doğultmuştur. Mr.Blonde olaydan yirmi adım uzakta ve 14 kurşun yemiş olarak yerde kanlar içinde yatmaktadır. Mr.Orange silanhındaki bütün kurşunları Mr.Blonde'a sıkmış ve aşırı derecede kan kaybetmiştir.yani boş bir silahla bayılmasına ramak kalmış bi şekilde rampanın üzerinde yatmaktadır. Rehin polis memuru 4 kursun yemiş elleri kolları bağlı ve bir kulağı kesilmiş bir şekilde olaydan beş adım uzakta sandalyde ölmektedir. Gelelim Mr.Pink'e.Olay sırasında nerede olduğu hiçbir kamera açısına girmeyen Mr.Pink,karmaşadan hemen sonra Mr.Orange'ın yattığı rampanın altından çıkar ve elmasları alıp kaçar. Sonunda silahlar ateşlenir.Kameranın çektiği herkes,yere düşer.Joe Cabot ölür.Eddie the Nice Guy ölür.Mr.Pink,Mr.Orange'ın yattığı rampanın altından çıkar ve elmasları alıp kaçar.Mr.White yaralanır,yere düşer ama sürünerek Mr.Orange'ın yanına gider.Mr.Orange polis olduğunu itiraf eder ve Mr.White tarafından çenesinin altından vurulur. Şimdii gelelim soruna her şey normal gibi gözüküyo ama Eddie the Nice Guy'ı kim vurdu?Dikkat edin ona doğrultulmuş hiç bir silah yok ama silahlar ateşlendiğinde oda yere düştü.açıkcası ben Mr.Pink'den şüpheleniyorum ama o şekilde saklanıyoken vurması chok zor gibi geliyo.Nası olduğunu biri bana açıklasa.yani kaçrdığım bi yer falanmı var onu merak ediyorum.yani böle bi hatayı yapmış olamzlar di mi?[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2002 ulen chok zor bi sorumu sordum acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruelclown Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 ya bende orasını kaçırdım sanırım.. ama mr.white iki el ateş etti.. joe cabot kime ateş etti onu da kaçırdım.. abi o kulak olayı iğrenç ama..[hline]kaybedenler kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 ulan yuh be hiç bi allahın kulu dikkat etmedimi lan.bi paranoyak benmiyim lan. bu arada cruel silahlar ateşlendiğinde herkes aynı anda yere düştü.eminim.o yüzden Mr.White iki kere ateş etmiş olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruelclown Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 ya joe cabot orange ateş etmedi sanırım..[hline]kaybedenler kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 yok abi orange'ı vurdu. diyelimki Joe Cabot Mr.Orange'ı vurmadı.kendi oğlunuda vurmıycaana göre Mr.White'ı vurdu diosun.bu durumda Mr.White'da Eddie the Nice Guy'ı vurdu.e o zaman Joe Cabot'ı kim vurdu??? yok abi yok kesin Joe Cabot,Mr.Orange'ı vurdu. ulan bi bilen yokmu çıldıracam yaw!!![hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 ikisini de Mr.White oldurdu, babayi da oglunu da, ikisine de ate$ ettigini gordum ben, gorgu tanigiyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 ra_d aynen bende dikkat ettim oraya, eddie ye kimse silah dogrultmuyo ama nedense o da vuruluyo mr. orange olamaz onu vuran zaten o tum mermilerini mr. blonde u vurmaya harcıyor mr. pink e dikkat etmedim ama onunda vurması zor, hem saklanıyor (silah sahnesinden hemen sonra saklandıgı yerden cıkıp elmasları alıp kacıyor zaten, saklandıgı yerde rampa altı gibi bisiy orayı gormesi zor) hemde eddie yi vurması icin bi nedeni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmosis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 onu pink vurdu bariz, saklandıgı yerden cıkarkan elinde silah cok acık gorunuo ztn baska bi aciklama ne olabilirki ha simdi dusundumde orangeda vurmus ama onun silahi bostu o zaman o vuramas demekki pink vurdu...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2002 walla yukarda sölediğim gibi bende Mr.Pink den şüpheleniniyorum ama o rampa gibi şeyin altından vurması harbi zor. ama genede en mantıklı açıklama Mr.Pink sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar