DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 liseli diyince alınıyorsun da muhabbet direk liseli muhabbeti yani, gelen imajlar az, gif ve swfler yok bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 alınıyorum inciniyorum güceniyorum kaldım bir başıma üniversiteliler arasında valeyyy lisede iyice analiz edip aşamamışız böyle insanları dolayısıyla da liselilikten kurtulamamışız kader :( edit: o değil kendiniz aynı hesapları kovaladınız ondan mı bu kadar doğal geliyo kızın hareketi, başlığı dahi liseli görüyorsunuz yüksek üniversiteli aydın insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Krysis said: Efendim ben bir hanımkızla konuşurken ''son konuşmamızdan sonra nasıl bu kadar rahatsın'' tepkisi aldım ve ''istersen konuşmayalım'' dedim, ''sen bilirsin'' demesi üstüne sildim faceten. şu silme hareketinden nasıl bir feedback almayı bekliyorsunuz anlamıyorum. yani zaten liselisin de hani ben de lise okudum, ne hissediyorsun bu hareketi yaptığında. oh sildim, kıza tokat gibi çarpmıştır. hayır, 2 ay sonra farkedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://incisozluk.gen.tr/wp-content/uploads/2011/10/devlet-bahceli-sakin-ol-liseli.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 gerçek trolluk bu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ahahahahahaahahah devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Abi neden bu kadar büyüttün ki olayı sen, ikiniz de nakavt olmuşsunuz işte. Biriniz daha geç farkedecek bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Laraken said: şu silme hareketinden nasıl bir feedback almayı bekliyorsunuz anlamıyorum. yani zaten liselisin de hani ben de lise okudum, ne hissediyorsun bu hareketi yaptığında. oh sildim, kıza tokat gibi çarpmıştır. hayır, 2 ay sonra farkedecek. doğru diyor valla, hayatından siliyor gibi sileceksin, bi daha ne bi mesaj ne ekleme fln olmayacak. en fazla arada stalklayıp profil fotosuna bakacaksın dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 iliskinize kafa atayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kızı yalamak varken, niye silersin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kardeşim dönüp dönüp yapışan kız, ben zerre ilgilenmezken mesaj atıp duran kız, o anında farkeder merak etmeyin biz bunla lise sonda çıktık da, kız çok enteresan ilgi gösteriyorsun arıyorsun ayarın bini bi para, aramıyor sormuyor bırakıp gidiyorsun düzenli mesaj atıyor bilmemne, ne cins bi yaratık çözemedim ki edit: bi feedback beklediğim de yok, kız tam rahatsızmış dedim sildim, hadi baktım kedi gibi sokulma tadında mesajlar atıyor falan dedim ekliyim aynı şehirde olduğumuzda iş çıkar, yok arkadaş yine konuşuyorum yine aynı rahatsız tavırlar, komple kurtuldum bu defa, silmenin tek amacı da kalkıp orda ufak bi şeyden beni ezecem diye yırtınırken kıza cevap vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 gercekte gördün mü bu kızı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bir dakika yasitmisiz kabiliyetin varsa +5 yas birine bak o da olmazsa pipini kopar abi bosver fani dunya vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yok kardeşim hiç görmedim, nette tanışıp çıktık biz şaka mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sevişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 caps olmadan nerden bilelim biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ne kadar süre çıktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Fly said: bir dakika yasitmisiz kabiliyetin varsa +5 yas birine bak o da olmazsa pipini kopar abi bosver fani dunya vs vs yahu zaten işim başımdan aşkın, kız olayıyla normalde de uğraşmam çok lazımsa kırk yılda bir parayla, bu vaktiyle yazıp çıktığım bi kızdı bir senedir düzenli mesaj atıyor görüşelim vs diyordu, bu kadar anormal bi konuşma dizisi geçince aramızda anlam verebilecek var mı yahut bu kadar garip bi kişiliğe rağmen iş çıkarma şansı var mıydı diye bi sorayım fikir alayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 hamsilipilav said: ne kadar süre çıktınız 1 ay çıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 1 ay ne olm sevgililik mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Krysis said: Fly said: bir dakika yasitmisiz kabiliyetin varsa +5 yas birine bak o da olmazsa pipini kopar abi bosver fani dunya vs vs yahu zaten işim başımdan aşkın, kız olayıyla normalde de uğraşmam çok lazımsa kırk yılda bir parayla, bu vaktiyle yazıp çıktığım bi kızdı bir senedir düzenli mesaj atıyor görüşelim vs diyordu, bu kadar anormal bi konuşma dizisi geçince aramızda anlam verebilecek var mı yahut bu kadar garip bi kişiliğe rağmen iş çıkarma şansı var mıydı diye bi sorayım fikir alayım dedim ben bu kısmı harbiden anlamadım lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ciddi bi şey değildi zaten öylesine yazmıştım, çıktık bi süre baktım kızdan zerre kadar hayır yok bol ayar da veriyor, sen istemiyorsun sanırım diyip sessiz sedasız sıyrıldım kızdan edit:kırk yılda bir parayla çıkmıyorum bi kızla tabii ki, işimi görüyorum anladın sen onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bir don juan degilim fakat gonul rahatligiyla diyecegim tek sey zihinsel iskence cekmeye bayiliyor yas grubumuz anlam verecek bisey yok erkek bayan ayni 3d lcd kafasindayiz sen de ilgi goster gosterme boyle git gel yap neye ugradigini sasirsin mala baglasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Krysis said: ciddi bi şey değildi zaten öylesine yazmıştım, çıktık bi süre baktım kızdan zerre kadar hayır yok bol ayar da veriyor, sen istemiyorsun sanırım diyip sessiz sedasız sıyrıldım kızdan edit:kırk yılda bir parayla çıkmıyorum bi kızla tabii ki, işimi görüyorum anladın sen onu :) meh önce fuhuşu bırak, sonra düzgün bir sevgili edin, sonra düzenli bir seks hayatı edin, sonra böle saçma sapan işlere kafa yorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar