Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 BramStoker said: yaş kaç? yaş 21, kız 19 geriden geliyorum ben ondan sınıf arkadaşı olduk bi süre iqum iki haneli nitekim liseliyim :/
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ilk silmenden sonraki tuzağa düşmeyecektin.
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Bence kız ekleyebilir yine de. Denemekte fayda var. X(
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Krysis said: BramStoker said: yaş kaç? yaş 21, kız 19 geriden geliyorum ben ondan sınıf arkadaşı olduk bi süre iqum iki haneli nitekim liseliyim :/ tamam. evde mi kalıyorsun yurtta mı?
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Krysis said: Troll serbest Krysis said: @reyou artık güldürmüyor be :/ http://i.chzbgr.com/completestore/2009/6/30/128908520618740808.jpg
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ayara doyamadım demissin bende biraz yardimci olayim dedim ahuafhdusfhsdufhudushfu
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 zamane ilişkileri bir tıklamaya bakıyor.
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 reyou said: Krysis said: Troll serbest Krysis said: @reyou artık güldürmüyor be :/ http://i.chzbgr.com/completestore/2009/6/30/128908520618740808.jpg troll çabanı elbet takdir ediyorum etmiyor değilim yannış annama beni ama attığın trolle ben de gülmek istiyorum, bazı arkadaşlar 30 kere aynı image e gülüyor olabilir ben gülemiyorum beni de düşün dışlama beni :/
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Vidar said: ilk silmenden sonraki tuzağa düşmeyecektin. ciddi ciddi tuzak mıydı acaba o? bir insan böyle saçma hesaplar peşinde koşabilir mi?
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 BramStoker said: Krysis said: BramStoker said: yaş kaç? yaş 21, kız 19 geriden geliyorum ben ondan sınıf arkadaşı olduk bi süre iqum iki haneli nitekim liseliyim :/ tamam. evde mi kalıyorsun yurtta mı? evde kalıyorum
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Flassh said: ver biz ekleyelim teklifim hala geçerli, lütfen.
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kardeşim böyle tekliflere günlük hayatta bir arkadaşın ne cevap verecekse o cevabı verdim say
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Nekro said: al dedi git sil dedi face den beni dedi sil dedi git dedi face den dedi ben arkadaşların defalarca belirttiği üzere liseli olduğum için bol efkarlı cümlelerle metaforlarla image ve videolarla bir olayı açıklayamıyorum kültür ve zekam elvermiyor malesef. Boşa kürek çekme zaten zor algıladığım alay cümleleri kurarak
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 S-H said: Black_Hand said: liseli topiği liseli topiğine üniversiteli, mezun, iş güç sahibi adam bulunmaz, yazmaz. Merak ediyorum gerçekten bıkılmadı mı liseli muhabbetinden?
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 lan bole kiz muhabbeti olunca, eliniz ayaginiz titreye titreye, simitci biyiniz terleyekten gelip burda ciddi bi topik acip dibinede troll serbest dedikten sonra, birileri konuyu civitinca hemen ben liseli degilim lololo ayagina yatiyosunuz ya; http://www.youtube.com/watch?v=iRzC5CvEg0o
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Krysis said: Vidar said: ilk silmenden sonraki tuzağa düşmeyecektin. ciddi ciddi tuzak mıydı acaba o? bir insan böyle saçma hesaplar peşinde koşabilir mi? bazı insanlar için böyle hesaplar refleks halini alıyor, satrançta bi açılışı görür görmez ona düşünmeden karşılık vermek gibi.
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 reyou said: lan bole kiz muhabbeti olunca, eliniz ayaginiz titreye titreye, simitci biyiniz terleyekten gelip burda ciddi bi topik acip dibinede troll serbest dedikten sonra, birileri konuyu civitinca hemen ben liseli degilim lololo ayagina yatiyosunuz ya; ben anlam veremediğim bu hareketin anlamı ne olabilir bu hareketi başkaları nasıl karşılıyor bunu merak ettim. Olay tümüyle insan ilişkileriyle ilgili. Troll serbest dedim ama bu kadar zamanda trolle bi değişiklik bi kalite gelmiştir diye düşündüm, eleştiriyle olur her şey, ben eleştireceğim ki sen farklılık aydınlık diye yaptığın hareketleri yahut eğlenmek için yaptığın trollünü yenileyecek klişe olmaktan kurtulacaksın ben liseliyim, hiç itirazım yok sayın üniversiteli
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Vidar said: Krysis said: Vidar said: ilk silmenden sonraki tuzağa düşmeyecektin. ciddi ciddi tuzak mıydı acaba o? bir insan böyle saçma hesaplar peşinde koşabilir mi? bazı insanlar için böyle hesaplar refleks halini alıyor, satrançta bi açılışı görür görmez ona düşünmeden karşılık vermek gibi. nasıl bir bilgi kültür birikimidir gerçekten inanamıyorum, nasıl yetişiyorlar, düşünce yapıları ne bunların çok merak ediyorum. Nasıl seçip ayıklayacağız böylelerini?
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 lan alinti yapma forumda gezerken surekli popluyosun sol ust tarafta bu birr :) ikincisi trollde kalite aranmaz, sus ve yalamaya devam et sdfdsfsd ucuncusu, patide maifdir bole seyler, bu topikte birbirimizi kirariz diger topikte can ciger kuzu sarmasi o yuzden don;t feed the trolls ;)
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 madem dont feed the troll niye trollüne devam edeceğine birden ciddileşip bana saldırdın troll bey? üniversiteliliğiniz de sözlerinize pek bi yansımış ''sdf'' olsun ''sus ve..'' olsun
Öne çıkan mesajlar