Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayara doyamadım

Krysis

Öne çıkan mesajlar

reyou said:

Krysis said:

Troll serbest

Krysis said:

@reyou artık güldürmüyor be :/

http://i.chzbgr.com/completestore/2009/6/30/128908520618740808.jpg

troll çabanı elbet takdir ediyorum etmiyor değilim yannış annama beni ama attığın trolle ben de gülmek istiyorum, bazı arkadaşlar 30 kere aynı image e gülüyor olabilir ben gülemiyorum beni de düşün dışlama beni :/
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

al dedi git sil dedi face den beni dedi sil dedi git dedi face den dedi

ben arkadaşların defalarca belirttiği üzere liseli olduğum için bol efkarlı cümlelerle metaforlarla image ve videolarla bir olayı açıklayamıyorum kültür ve zekam elvermiyor malesef. Boşa kürek çekme zaten zor algıladığım alay cümleleri kurarak
Sosyal ağlarda paylaş

lan bole kiz muhabbeti olunca,
eliniz ayaginiz titreye titreye,
simitci biyiniz terleyekten gelip burda ciddi bi topik
acip dibinede troll serbest dedikten sonra, birileri konuyu civitinca hemen ben liseli degilim lololo ayagina yatiyosunuz ya;

http://www.youtube.com/watch?v=iRzC5CvEg0o
Sosyal ağlarda paylaş

Krysis said:

Vidar said:

ilk silmenden sonraki tuzağa düşmeyecektin.

ciddi ciddi tuzak mıydı acaba o? bir insan böyle saçma hesaplar peşinde koşabilir mi?

bazı insanlar için böyle hesaplar refleks halini alıyor, satrançta bi açılışı görür görmez ona düşünmeden karşılık vermek gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

lan bole kiz muhabbeti olunca,
eliniz ayaginiz titreye titreye,
simitci biyiniz terleyekten gelip burda ciddi bi topik
acip dibinede troll serbest dedikten sonra, birileri konuyu civitinca hemen ben liseli degilim lololo ayagina yatiyosunuz ya;

ben anlam veremediğim bu hareketin anlamı ne olabilir bu hareketi başkaları nasıl karşılıyor bunu merak ettim. Olay tümüyle insan ilişkileriyle ilgili.

Troll serbest dedim ama bu kadar zamanda trolle bi değişiklik bi kalite gelmiştir diye düşündüm, eleştiriyle olur her şey, ben eleştireceğim ki sen farklılık aydınlık diye yaptığın hareketleri yahut eğlenmek için yaptığın trollünü yenileyecek klişe olmaktan kurtulacaksın

ben liseliyim, hiç itirazım yok sayın üniversiteli
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

Krysis said:

Vidar said:

ilk silmenden sonraki tuzağa düşmeyecektin.

ciddi ciddi tuzak mıydı acaba o? bir insan böyle saçma hesaplar peşinde koşabilir mi?

bazı insanlar için böyle hesaplar refleks halini alıyor, satrançta bi açılışı görür görmez ona düşünmeden karşılık vermek gibi.

nasıl bir bilgi kültür birikimidir gerçekten inanamıyorum, nasıl yetişiyorlar, düşünce yapıları ne bunların çok merak ediyorum. Nasıl seçip ayıklayacağız böylelerini?
Sosyal ağlarda paylaş

lan alinti yapma forumda gezerken surekli popluyosun sol ust tarafta bu birr :)

ikincisi trollde kalite aranmaz, sus ve yalamaya devam et sdfdsfsd

ucuncusu, patide maifdir bole seyler, bu topikte birbirimizi kirariz diger topikte can ciger kuzu sarmasi o yuzden
don;t feed the trolls ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...