_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Olacak. Sadece attack speed diminishing returnsden (azalan verim) etkilenecek. Yani ne kadar attack speed toplarsan bir sonraki attack speed bonusu gittikçe daha az yarar sağlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Klasik Blizzard. OP olan birseyi nerfledigi zaman itin kicina sokup o naneyi resmen kullanilmayacak derecede beter ediyorlar. WoW'da ornekleri sayisiz. Attack Speed itemlara bu aralar cok para yigmayin sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Kullanılmayacak kadar berbat ettiklerini gösteren bir şey yok. Sadece çok fazla stackleyemeyeceksin. İnsanlar nerf gelecek diye fazla tepki verip çok ucuza bile çıkarıyor ellerinden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 BEYLER SAKIN ALMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bence de, muhtemelen bi soft cap olacak dr yüzünden, yine toplamak isteyecek insanlar attack speed sonuçta. uygun gördüm mü alıyorum valla, attack speed eşyası satılır her türlü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 arkadaş 2hitemlere bakarken 300 str diye bir itemi kaptım barbar arkadaşa meğer staffmış. girdi bana yine. girmicem bir daha ah mah yeter ya car cur paralar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 simdi napalım yahu, atack speed silah almayalımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 al ya ucuzsa niye almayasin. 20m verme ama tabiki gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar