Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Kiss baya güzel grup gibi duruyor.Ben sadece rock and roll all nite, psycho circus, crazy nights, god of thunder ve i was born for loving you şarkılarını biliyorum. Biri acaba bana diğer güzel şarkılaırnı da yazabilir mi? Güzel klipler falan da yazılırsa iyi olur[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 revenge albümündeki tough love şarkısını ilk dinlediimde nooluyoz yaw diye tepki vermiştim. aynı albümden unholy ve heart of chrome de manyaktır. music from the elder albümü de güzeldir. en güzeli psycho circus taki dreamin dir çizgi romanı ve bilgisayar oyunu olan bir grup ve açılımının da hala knights in satans service olduğunu düşünüyorum (oyunu gördükten sora fikrim tekrar deişti...)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 ya bütün albumlerini al yaza yaza bitmez heriflerin 19 a yakin (belki daha fazladır) Albumleri var. Hepside var bende sayamadım great white ile kiss in 15 ten fazla albumu var[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Hepsini al tamam ama önce "Dynasty" den başla almaya :-P[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 albüm değilde şarkı önerseniz daha makbule geçerdi adamların 30 küsür albümü var diye duydum bu saatten sonra hepsini toplama imkansız daha iron maiden, blind guardian ve manowar ları toplamadım yahu[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 var mı başka önerebilecek olan?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 netten rahatlıkla bulabilirsin Love gun albümünü öneririm tam emin değilim böyle bi albümü vardı ilk onu aldıktan sonra beğendiydik kiss grubunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ya ben bunlara hiç ısınamamışımdır. Tamam müzikleri falan ok de, fazla soytarılar be =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Knigths in satans service falan alakası yok. Herifler ilk başta başladıklarında grubun ismini "Fuck" koymuşlar. sonra çok ağır olunca, "Kiss" yapmışlar. ÖLe sonradan uydurulmuştur o açılım falan.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya git kadıkoyden al mp3 unu bütün albumlerı olsun...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... [Bu mesaj December_Flower tarafından 26 Ekim 2004 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Detroit Rock City KISS'in en baba sarkisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 söylenmeyenlerden lick it up, i love it loud, hard luck woman, love gun vs...[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 i was made for lovin you do you love me lick it up en iyi 3udur bide konser albumlerinden hatta alabiliyosan dvdsini al hem en iy sarkılarını dinlemiş olursun hemde adamların deli konser performansları var izlemiş olursun[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bır ara hair band grubuplarını arasına karısmıslar gıbı gozuksede her zaman kendı tarzları vardı bu adamların. Grubun karakterlerının lakaplarının makyazlarının gıysılerının her zaman bazı hıkayelerı oldu. Her zaman anlatıcak hıkayelerı olayları, calıcak soylıycek sarklarıda vardı. Aynı sakılara aynı rıtımlere takılıp kalmadılar bır suru eskı grup gıbı her zaman urettıler. Bu adamların hayranı cok tur hemde baya coktur. Bunları konu olan cok sağlam bı cızgı roman serısı cıkmıtırkı karakterlerı gelıskenlıgıyle baya olay yaratmıstır. ustune bı fps sı yapılmıstır oda gayet ıyıdır full aksıyondur konu azdır ama hersey tadındadır, ortam ve yaratıklar hostur, muzıkler süperdir. bulunursa oynanmalıdır ısmı Kiss the pyscho circustur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: December_Flower, 26 Ekim 2004 17:34 tarihinde demiş ki: ya git kadıkoyden al mp3 unu bütün albumlerı olsun... sanki ben bilmiyorum öyle yapmayı ama bursa da kadıköy diye bir yer duymadım ben[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 cevap esaslı yanlız aket Önereceğim albümler şunlar Hotter than hell Destroyer Love Gun Unmasked Creatures Of The Night Lick it Up Animalize Asylum Crazy Nights bunlar eheh adamların öküz gibi albümleri var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ben phsyco circusu oynamıstım oyun cok iyiydi muzikleride cok iyidir ama bukadar cok sey cıkması beni rahatsız ediyor sanki grup herseyi para icin yapıyomus gibi geliyo bana bide gene simmonsa(grubun bascısı her resimde dilini gosterren adam) turkiyeye gelmeyi dusunurmusuuz demişler turklermi hah onların verecegi para bizim icki paramızı bile karsılamaz demiş[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 biri bana kiss'in enstrumental parçalarını yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 varmıki kissin enstürmantel parçası ben hiç duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Yok. KISS dinleyecekseniz 70'lerdeki albümlerini dinlemenizi tavsiye ederim, Dynasty'den sonra çok saçmaladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar