Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KİSS

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Kiss baya güzel grup gibi duruyor.Ben sadece rock and roll all nite, psycho circus, crazy nights, god of thunder ve i was born for loving you şarkılarını biliyorum.

Biri acaba bana diğer güzel şarkılaırnı da yazabilir mi?

Güzel klipler falan da yazılırsa iyi olur[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin
Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki:
ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa)

[b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne
Sosyal ağlarda paylaş

revenge albümündeki tough love şarkısını ilk dinlediimde nooluyoz yaw diye tepki vermiştim. aynı albümden unholy ve heart of chrome de manyaktır.
music from the elder albümü de güzeldir.
en güzeli psycho circus taki dreamin dir
çizgi romanı ve bilgisayar oyunu olan bir grup
ve açılımının da hala knights in satans service olduğunu düşünüyorum
(oyunu gördükten sora fikrim tekrar deişti...)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki:
evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

albüm değilde şarkı önerseniz daha makbule geçerdi

adamların 30 küsür albümü var diye duydum bu saatten sonra hepsini toplama imkansız

daha iron maiden, blind guardian ve manowar ları toplamadım yahu[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin
Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki:
ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa)

[b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Ya ben bunlara hiç ısınamamışımdır. Tamam müzikleri falan ok de, fazla soytarılar be =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Knigths in satans service falan alakası yok. Herifler ilk başta başladıklarında grubun ismini "Fuck" koymuşlar. sonra çok ağır olunca, "Kiss" yapmışlar. ÖLe sonradan uydurulmuştur o açılım falan.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

i was made for lovin you
do you love me
lick it up
en iyi 3udur bide konser albumlerinden hatta alabiliyosan dvdsini al hem en iy sarkılarını dinlemiş olursun hemde adamların deli konser performansları var izlemiş olursun[signature][hline]this isn't music, and we're not a band
we're five middle fingers on a motherfucking hand

haters call me bitch
call me faggot
call me whiney
i am something you can never be

marilyn manson
Sosyal ağlarda paylaş

Bır ara hair band grubuplarını arasına karısmıslar gıbı gozuksede her zaman kendı tarzları vardı bu adamların.

Grubun karakterlerının lakaplarının makyazlarının gıysılerının her zaman bazı hıkayelerı oldu. Her zaman anlatıcak hıkayelerı olayları, calıcak soylıycek sarklarıda vardı. Aynı sakılara aynı rıtımlere takılıp kalmadılar bır suru eskı grup gıbı her zaman urettıler.

Bu adamların hayranı cok tur hemde baya coktur. Bunları konu olan cok sağlam bı cızgı roman serısı cıkmıtırkı karakterlerı gelıskenlıgıyle baya olay yaratmıstır. ustune bı fps sı yapılmıstır oda gayet ıyıdır full aksıyondur konu azdır ama hersey tadındadır, ortam ve yaratıklar hostur, muzıkler süperdir. bulunursa oynanmalıdır ısmı Kiss the pyscho circustur.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
December_Flower, 26 Ekim 2004 17:34 tarihinde demiş ki:
ya git kadıkoyden al mp3 unu bütün albumlerı olsun...

sanki ben bilmiyorum öyle yapmayı

ama bursa da kadıköy diye bir yer duymadım ben[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Sosyal ağlarda paylaş

ben phsyco circusu oynamıstım oyun cok iyiydi muzikleride cok iyidir ama bukadar cok sey cıkması beni rahatsız ediyor sanki grup herseyi para icin yapıyomus gibi geliyo bana bide gene simmonsa(grubun bascısı her resimde dilini gosterren adam) turkiyeye gelmeyi dusunurmusuuz demişler turklermi hah onların verecegi para bizim icki paramızı bile karsılamaz demiş[signature][hline]this isn't music, and we're not a band
we're five middle fingers on a motherfucking hand

haters call me bitch
call me faggot
call me whiney
i am something you can never be

marilyn manson
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...