paramecium Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Selam, Yenerk85 said: sis sensoru yapilsin sis olmadan çalışmasın sis farları, arge parasını halktan toplarım ben. Çok daha kolayı var; sisler ön fara entegre edilsin! Benim eski A4'de o şekildeydi. Açıp karizma yapamıyordun :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Yalniz sislerin kullanilacagi zaman yola yakin olmasi daha basarili gorus sunuyor o da ayri bi mevzu. Tabii senede ne kadar kullaniyoruz , tartisilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Selam, Sis farlarının bildiğim kadarıyla kullanılması gereken durumlarda kısa farların kapatılarak parkların yakılması gerekir. Yurdum insanı davul vs sivrisinek durumunda bu olaya karşı. Hele bir de yağmurlu havada açmıyorlar mı; beni benden alıyorlar! Sırf bu denyolar için X21 alıp takmak gerek arka cama!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Zaten sis farinin amaci sisli havalarda gozumuze gore aydinlatma acisini degistirerek karanlik kosullarda "glare" i azaltmak. Haliyle kisalar yaniyorken sis acinca hic bir ise yaramiyor sisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar