Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

scirocco 1.4 tsi

Nekro

Öne çıkan mesajlar

2-3 ay kadar önce bir arkadaşım farklı bayilerden fiyat almıştı. Bir bayinin elinde 160hp kalmıştı bir tane, sıfır 122hp fiyatına gelmişti. Öyle birşey denk gelse şahsen düşünmeden alırım. Çünkü yakıt açısından çok yakın değerler. Ki şahsen benim güzergahımda trafik sorunu yok yakıtı minimumda tutabilirim sanırım. Çok daha iyi bir tercih olur insanın aklı kalmaz.

Ama liste fiyatında €2k fiyat farkı var. Hani üst limiti zorluyorsa alıcı orda tercih etmek zor olabilir.

*Bu arada boş konuşma kısmı bana değildi sanırım?
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Tasarim olarak demedim performans olarak dedim. Arkadan itisli kuvvetli bir coupe kullanmadin hic sanirim?

kastettigim "sportif surus amaclanmiyorsa araba gorsel olarak 122 hp lik modeli alacak kadar ozel bir gorunuse sahip degil"

eger scirocco tercih etsem tek sebebi cok uygun fiyata yuksek performansli motoru cok hafif bir kasa ile vermesi olurdu.
amac bu oldugunda cok guzel bir secenek. iki kati paraya alinmis bir arabadan cok daha iyi performans vermesinin getirecegi o keyif disinda bir albenisini gormuyorum.

Perfectionist said:

Arkadan itisli kuvvetli bir coupe kullanmadin hic sanirim?

coupe degil ama her yaz 1 ay kadar sure yazliga gittigimde z4 kiraliyorum, roadster konsepti coupe a gore daha cok hosuma gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar,

Simdi oldu. Kisa yazinca ben dediginin tam tersini anladim. 122hp olani aldiginda uzerine guzel tasarim gecirilmis bir golf almis gibi oluyorsun aslinda. Performans tarafinda dogru diyorsun.

Bmw konusunda da hak veriyorum. Bende 330ci tecrubeme istinaden onceki mesajda oyle dedim. Ki salt amac performans ise yine ikinci el bir e46, rocco fiyatina daha iyi tercih bakabilecek adam icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sagolun yorumlar icin. 122hp den vazgectim 160 daha mantıklı geldi. Önceden motosiklet kullandım bir süre yani noob degilim motorun 40hp daha güclü olması sorun yaratmaz alisma sürecinde diye düsünüyorum. Araba kullanırken su an tek sıkıntım kenarını kösesini farkedemiyorum motosiklet gibi küçük olmadıgı icin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

fiyatını soruyordu sanırım ya sakin. niye öyle bir edit gelmis anlamadım.

Evet fiyatını soruyordum. Ne yazdığımı da hatırlamıyorum ki niye edit geldi onu da bilemiyorum.

eğer ne kadar(a) mal oldu yerine ne kadar mal olduğunu yazdıysam çok gülerim yalnız ahahhahahah şu anda fark ettim. Valla fiyatını soruyordum yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

cok trafige girmiyosan dsg alma. sangir sungur sesi deli etmek uzere beni. her an kucaklama riskinde cabasi. 2013lerde tekrar yagli sisteme gecicekler diye bi soylenti var ama ne kadar gercek bilemiyorum.

122le 160lik arasinda supercharger farki var dogrudur ama revo abt vs ne yaparsan yap 160lik stock kadar gitmiyo makine yinede. 160tan sasma.

sikayet edebilecegim 2 sey var roccoda sadece. birincisi araba cok sert, stock haldeyken ( yay, coil vs yokken bile) yoldaki butun puruzleri hissediyosun hoplaya ziplaya gidiyosun. ikincisi bagaj tarafindan gacir gucur bi ses geliyo. onun haricinde derdi tasasi olmayan, 62-70 bin tl para verip alabilecegin en guzel coupe araba.

not: sunroofsuz alma, ici mezar gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

160 tan şaşma, 122 hp nedir yani, hp mi o =) gerçi şu an 90 beygir bir araç kullanıyorum ben bakma bana.

bir de yakıt tüketimi düşer diye biliyorum motor hacmi aynı kalırsa ve hp artıkça araç güçleniyor çünkü daha az gaz verip aynı performansı alıyorsun vs, ama motoru yoruyor olabilir.

bir de scirocco mümkünse bu şimşek mavisi mi ne ondan sunrooflu ve interlagos mu galos mu neyse o jantlı al, hatta salla jantı git kendin siyah güzel marka bi spor jant taktır daha hoş ve değişik olur. manuel vitesten şaşma, mümkünse ekranlısını al daha güzel oluyor kokpit.

ama mini cooper jcw her türlü döver sciroccoyu. o da 60-70 arası ikinci elini bulursun, bir bak derim. manuel tabi gene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...