Trias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Duty freede istediğiniz kadar alamıyorsunuz ve pahallı. Limit var, ne kadar emin değilim. Şehir içinden satın alın bir çantaya doldurun, Türkiye gümrüğünde yakalanmamak için dua edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Ben 9 şişe soktum Ankara’da ama şans biraz. 3 şişeye birşey demiyorlar kişi başı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Bonjo said: Abi 1 adet boş bagaj boy bavul ile girin duty free ye doldurun çıkın bir daha xray e girilmiyor nede olsa direk uçağa biniyorsun. Deli gibi dikkat çekmediğiniz sürece bir şey olmaz. pasaporta işleniyor abi sıkıntı o içkisine göre1 litre 2 litre mi ne değişio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 feribot ile geçmek lazım yılda 1 kere falan arabanın bagajı 70-80 litre alır :P ciddi değilim elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Kıbrısta pasaport kullanılıyormu yaw, Bi kağıt vermişlerdi onla gitmiştim, Doldurup çıktıydım limit felan yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 bayramda dondum ben en son prag dutyden 4litre aldim kabine attim hepsini sabihadanda 3litre daha aldim totalde kimse bakmadi bile cok random heralde ya arabistandan donerken tum valizi actirip icindeki herseye bakmislardi ama :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar