Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smile Kampanya


vaperon

Öne çıkan mesajlar

Az önce aradılar. Aylık 63TL'ye 8mbit 50GB AKK'lı internet ve Dsmart Maxi Paket üyeliği hediyeli olduğunu söylediler. Aklıma da yatmadı değil hani. Şimdi sormak istiyorum. Bu smile bana işkence eder mi? İnternette sıkıntı yaşar mıyım? Ki telekom da yeteri kadar sıkıntı yaşatıyor bana. Neyse. Diyeceğim o ki, smile kullanan var mı? Sıkıntı yaşar mıyım?

Not: Biliyorum açılmıştır konusu ama arama patlak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Smile kullanıyorum bir sıkıntı yasamadım. Ama altyapı telekom altyapısı. Baglantıda yasayacagın sorunlar yine TT ile ilgili olur yani. Musteri hizmetleri konusunda sadece TT'den farklı hizmet alabilirsin. Onun da cok bisey fark edecegini zannetmiyorum.

Ama 63 TL cok fazla. Dsmart uyeligi kakalamaya calısıyorlar sana. Ben olsam yemezdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beni de aradılar başta aklıma yattı gibi nasıl olsa kablo net fln yok bölgede yani kaçarım yok tt'den diye. sonra internet ile ilgili bi sorun olursa muhattap tt'mi yoksa siz misiniz diye sordum ve biziz dediğinde yapmaktan vaz geçtim. sıkıntı çıkacak sonra o ona o ona yönlendirip duracak hiç bulaşmayayım. taahhüt bozsan bu sefer modem fln yanında dsmart kutu ve dsmart yayınlarının parasını isterler fln tt'nin 2-3 katına çıkar. bulaşmamakta fayda var bence. sorun yaşadığımdan fln değil ama gereksiz risk gibi geldi. zaten tv ile de işim yok pek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...