paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Selam, MP3, FLAC ve CD imajı olduğundan şüphelendiğim müzik arşivini ayrı ayrı klasörler şeklinde algılayıp library oluşturabilecek ve paşa paşa dinlememi sağlayacak bir program var mı? foobar yanılmıyorsam CD imajı diye adlandırdığım şeyleri çalamıyor. VLC yapıyor bu işi ama ben de onsuz halledeyim istiyorum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Winamp iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 foobar icin kesin bi extension vardir. Ayrica imajlari bir batch op ile flac a cevirmek daha iyi bi fikir olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Selam, O imaj zımbırtıları tek dosya olduklarından dolayı da gıcık ediyorlardı beni zaten... hmmm bu olayı bir araştırayım! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar