yav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 iğrenç la gidin bir iki sevişin de böyle anneci olmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Bence bu olayda tecavüz mağduru kadının oğlu. Eve aldığı arkadaşı annesi ile birlikte yatıyor, üstüne çocuk aldırıyorlar, üstüne birde imam nikahı kıyıyorlar ve en kötüsü bu olay artık herkes tarafından biliniyor. Çocuk liseyi bırakır, adana'yı da terk eder veya arkadaşını da, annesini de öldürür. Sizin evde kalalım, bir gün ananı bizim eve gönderler havada uçuşuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 axedice said: Hiç kimse kadının oğlundan bahsetmek istemiyor. Sanırım ben de istemiyorum. Bu ne lan bunu yazmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 uuu o çocukları ne hale gelicek,bune sorumsuzlukluk aymazlık ahlaksızlık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 axedice said: Hiç kimse kadının oğlundan bahsetmek istemiyor. Sanırım ben de istemiyorum. Bu ne lan potansiyel katil kesin okulda da duyulur bu mesele soyleyim ben of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Red said: 15 yaşında lise 3 nasıl oluyor ya adam anyştayn yada 3 yaşında başlamış okula 20 yaşında üniversite 3. sınıfı bitirdim. Daha 8 yılım var prof. olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Milf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dZLfasMPOU4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar