Artariel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5nmE5t1EvM8 bu vidyo gerçek mi ? şahsen acayip iyi buldum ssleri hayran kaldım diyebilirim. eğer başka bi oyunu d3müş gibi gösteriyorsa mümkünse oyunun adını verin oynayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 guildwars'u yapan elemanlar blizz'den ayrılamadan önce bir diablo projeleri varmış bu o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Blizzard North dağılmadan önceki yaptıkları video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 1. dk ya kadar olan yerleri beğenmedim ama sonra ki zindanmıdır nedir orası baya güzel o kısım çok iyiymiş ya tekrar bakıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 şu an olandan daha iyi bi atmosfere sahip gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Diablo 3 ten cok diablo 2 konsepti gibi bu daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 videonun ilk bölümü günümüzdeki diablonun neredeyse aynısı. bölüm tasarımları felan çok benziyor. o motoru biraz değiştirip sürmüşler piyasaya demek ki. videonun ikinci bölümündeki ise dungeon siege 1-2'yi andırıyor. ama gölgelendirmeler güzel. bi de bunun screenshotları daha önce konmuştu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 adını başka oyun koysalar iyi ama diablo koysalar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar