Artariel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5nmE5t1EvM8 bu vidyo gerçek mi ? şahsen acayip iyi buldum ssleri hayran kaldım diyebilirim. eğer başka bi oyunu d3müş gibi gösteriyorsa mümkünse oyunun adını verin oynayacam
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 guildwars'u yapan elemanlar blizz'den ayrılamadan önce bir diablo projeleri varmış bu o olabilir.
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Blizzard North dağılmadan önceki yaptıkları video.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 1. dk ya kadar olan yerleri beğenmedim ama sonra ki zindanmıdır nedir orası baya güzel o kısım çok iyiymiş ya tekrar bakıyorum da
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 şu an olandan daha iyi bi atmosfere sahip gibi duruyo
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Diablo 3 ten cok diablo 2 konsepti gibi bu daha cok
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 videonun ilk bölümü günümüzdeki diablonun neredeyse aynısı. bölüm tasarımları felan çok benziyor. o motoru biraz değiştirip sürmüşler piyasaya demek ki. videonun ikinci bölümündeki ise dungeon siege 1-2'yi andırıyor. ama gölgelendirmeler güzel. bi de bunun screenshotları daha önce konmuştu sanırım.
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 adını başka oyun koysalar iyi ama diablo koysalar kötü.
Öne çıkan mesajlar