Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Yeni topic açtığım için öncelikle böyle çok çok özürler diliyorum ama acil lazım o yüzden daha görünür kılmam gerekti. iPhone için word dökümanı okuyabileceğim bi program arıyorum. yalnız 1-2 kriterim var, editleme olmasın ama döküman içinde kelime araması yapabileyim. editlemenin olmasını istemememin sebebi de telefonum 3g olduğu için bellek fakiri ve programın minimum bellekle çalışabilmesini istiyorum. Docs to Go yükledim, o fena değil ama editing var ve bi çok formatı daha okuyabilme desteği var, haliyle biraz yavaş çalışıyor. misal görüntüyü büyütünce yükleme çubuğu falan geliyor. o yüzden sadece Doc-Docx falan okuyabilen, editing olmayan, search fonksiyonu olan bi program arıyorum. var mıdır böyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Word dosyasını açıp da editliyememek dünyanın en saçma şeyi olacağından öyle bir app yapmamışlardır heralde , o senin dediğine pdf reader diyoruz :) Çevirtip öyle okuycan artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://itunes.apple.com/us/app/fileapp-documents-files-reader/id297804694?mt=8 google ladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 pages'i çeksen direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar