Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bu Filmi İzleyen Biri Varmı?Preview manyak walla..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 daha yeni çıkıo nası izleelim 23 ünde :-) ama ilk izleyenlerden olcam edit:şimdi ramazan ramazan ayıp olmasın allaha şeytan meytan :D [signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... [Bu mesaj YSidiousY tarafından 20 Ekim 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 20 Ekim 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 nası olur :O[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: YSidiousY, 20 Ekim 2004 21:25 tarihinde demiş ki: nası olur :O ahaha yanlış söledim yani Türkiyede çıkmadan izliyolar:-p[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Yaklaşık 1 ay önce falan izledim. Çok başarısız.. İlk exorcist ten biraz daha iyi o kadar. Gerçi ben çok şey bekliyordum bu filmden :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: sharky, 20 Ekim 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Yaklaşık 1 ay önce falan izledim. Çok başarısız.. İlk exorcist ten biraz daha iyi o kadar. Gerçi ben çok şey bekliyordum bu filmden :) ilk exorcist derken 73 teki ilk filmi kastetsin yoksa normal şeytanımı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 türk yapımı şeytan'dan bence o elindekide ne? zem zem suyu:D?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 trailer hede hödö[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 73 deki.. Konu yine klişe, çekimler kötü, kurgu kötü, hele en son şeytanın bir koşuşu var, gel bana headshot yap diyor resmen, neremle güleceğimi şaşırdım - ki bu korku filmi hani altıma falan yapmam gerekiyor NŞA da.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 exorcist falan hikaye. "The Ring"in ustune tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Var mı Ring gibisi , daha iyisi Samara nın kendisi !?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hmm ızlemek ısterım. Ring guzel fılm gercektende ama tamamiyle filmi kavramak benım acımdan biraz zaman almıstı hatta topic bilem acmıstım :p[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ring vs exorcist gülerim sadece:D *!nıhhahaha*pişmanmısın[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 elbette ring serisi b isahane bide onun japaon versiyonu var ringu oda bitirim bir sey zat. o orjina lolan the ring calinti yani :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 kısaca izledim fragmanını,kaçırmam zaten korku/gerilim ve her türlerine bayılırım yarın giriyomuş vizyona..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: streamin, 21 Ekim 2004 18:44 tarihinde demiş ki: elbette ring serisi b isahane bide onun japaon versiyonu var ringu oda bitirim bir sey zat. o orjina lolan the ring calinti yani :D the ringu 4 versiyonu var caponların yaptığı 4'üde iğrenç[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ben izledim beğendim sayılır fena sayılmaz herşeyin başlangıcını anlatıyor yani Merrinin şeytanla ilk karşılaşmasını anlatıyor hikaye bir kazı alanında geçiyor. Merrin bir kazı için görevlendiriliyor. Gittiğinde karşısına çıkan olaylar fena sayılmazn ama o kadar da güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: streamin, 21 Ekim 2004 18:44 tarihinde demiş ki: o orjina lolan the ring calinti yani İlk çekilen film Ringu, ama The Ring çalıntı değil yeniden çekilmişi.. İkisi de Kôji Suzuki'nın romanından uyarlanmış. The Ring çalıntı bir filmse, Matrix çalıntının allahı...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Ekim 2004 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ben izledim, izlemeseniz de olur diyorum... Korku adına BÖÖÖÖ diye korkutma çok fazla, ben sevmem... Türün meraklılarına göre bir film. İlk film çok güzeldi bence.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Simdi gittim tirstim geldim lol[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ilki daha iiydi ya şeytanı daha fzla gorudk ak bu ne zplıo hpluo[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben ilkini izlemedim ilkindeki rahip yine bu merrin mi ?[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hayır ben de başlangıçta öle sanmıştım ııh diil :)[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bence güzeldi hoşuma gitti. Ortam atmosfer falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar