Teddy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Selam. 2004 model Honda Civic'imi satmak için sitelere ilan koyacaktım. Aracın modeli ruhsatta "Civic 1.6 ES Otm. 3K HB" olarak yazmasına rağmen sitelerde böyle bir model seçeneği bulunmamaktadır. Benim aracıma çok benzeyen araçların çoğunun modelinin "VTEC Sport" olduğu belirtilmiş. Aracımın da motorunun VTEC olduğunu biliyorum, fakat araçlara çok hakim olmadığım için yanlış bir bilgi vermek istemiyorum. Aşağıdaki fotoğraflardan aracımın modelini söyleyebilecek olan varsa çok sevinirim =). Şimdiden teşekkürler. Fotograflar p.s: Bu arada araç 100k kmde. Piyasası hakkında bilgi sahibi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 civic hb tek kapı baya az var bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 3 kapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 eski vtec ama bunlar, bizimki arıza yaptığında bunun kırmızısını vermişlerdi. Çooook tatlıydı eheheh ama gitmio ve çok yakıodu sdsfs. bigün bi araba alırsam böle ufak kırmızı şirin tatlı bişi alıcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Selam, Suark said: ..bigün bi araba alırsam böle ufak kırmızı şirin tatlı bişi alıcam zaten. Evcil hayvan mı oluyorsun yahu :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Kirmizi evcil hayvanin sirin olacagi konusunda suphelerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baton Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Ruhsatta yazan model ismi doğru. O kasalarda bi ls birde es vardı zaten vtec sport falan diye model ismi yoktu. Senin gördüğün diğer isimler amerikada satılan modellerin isimleridir, sport, lx gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 evrim varmış beyler. Araça adeta hondaya geçişte ara tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 vay dry car care ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 4 kapılısını satmıstım bunun 1,6 ls euro cıvıc olarak ılan koymustum. hehe su araca ufak kucuk dıyen arkadasda pek bı genıs kalıblı sanırım. Su ana kadar gordugum en guzel arka koltuk bagaj kapasıtesıne sahıp bı arac .4 kapılısı tam aıle aracı 2 cocuklu olanlar ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar