micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bir cogumuz tadini aldıktan sonra keske bitmeseydi dedigimiz anlar oluyordur.Fazlası zarar ama ne biliyim yenmiyecek bir sey degil ki alerji olmayacagımı, dislerimin curumeyecegini ve sindirim sistemimi bozmayagcagını bilsem hergun 2 paket milka yerim derdim :D Evet simdi neli cikolata olsun? Bence Sutlu :)[signature][hline]To be or not to be [Bu mesaj micha tarafından 27 Ekim 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj micha tarafından 27 Ekim 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 (bkz: yeni userlara kotu ornek olmak)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 milka lufee biraz fazla tatlı ama gusel[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 portakal kabuklu drajelerin hastasıyım...o yüzden piko yiyorum deli gibin...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kinder :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 çikolatacı diilim ama giotto diye bişi var çikolataların ülkesinde, kral giottodur diyebilirrim.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ya sütlü yada üzümlü[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 1. duplo 2. kitkat 3. kinder[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Kitkat zaten kac senelik cikolata vazgecilmez :) ulker cikolatalı gofret birde vardı ondan da neredeyse dogdugumdan beri yiyorum :P[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 70-80 arası kakaolu bitterin hastasıyım.[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bitter rulaaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 toblerone en büyük boy freeshoplarda satılanlardan birde buzluga koyup dondurduktan sonra kemire kemire yemenin zevki hiçbirşeyde yoktur[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 şu mesela[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bence bitter çok kötü ya:( ablam bitter yiyo erkeklikle alakası yok ehehe çok acı.. en güzeli çok sütlü olmuyanlar ama bitterde olmucak kaliteli çikolata sölemesi ivrenç ama boğazda gıcık yapmamalı ve ısırınca taş gibi olmamalı yumuşacık olur elinize alıncada erir erimesse bilinki ikram çikolatasıdır o:P(hiç sevmem) mesela ben çikolatanın içinde hiçbirşey sevmem ulan mis gibi çikolata daha niye bişi eklersinki:) fındık doldurmak marifetmiş gibi yapıolar ama diil likör doldur bakalım o marifet ayrıca likörlü çikolatanın hastasıyım belçikadaki sanırım çikolota dükyanı var çok ünlü likörlü çikolatalı süperdi hastaassyıım hala ayrıca viskili absolutlu ve konyaklı çikolatalarıda severim bide vodkalı çikolatalar fena olmuyo hani acı ama bide çikolata bitter olmadığı sürece hafif açık kahverengi olur rengi yoksa bilinki tırttır:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Virus, 27 Ekim 2004 23:00 tarihinde demiş ki: toblerone en büyük boy freeshoplarda satılanlardan birde buzluga koyup dondurduktan sonra kemire kemire yemenin zevki hiçbirşeyde yoktur Ewt kütür kütür toblerone yemekte çok güzel oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Birde likorlu yiyenler var tadi cok kotu hayatta yiyemem mesela.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 tobleron hedesi çok çok kaliteli bi çikolata diil ama çok güzel bencede bide harfler var üstüne o niye bilmiyorum hiç gümrükten aldıımız bi çokonat vardı böyle paketi bi garip içindeki çikolatayı kırınca paket kendiliğinden açılıyordu süper bişi böyle hasta bi çikolataydı kare kare paketlerdeler bilen vardır bide M&M güzel oluyo[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 @chemical abi m&m bonibon tarzi bir seydi sanırım degil mi?[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 likörlü çikolataların çok çok kötüleri var şu gümrükte gene bi paket içinde bisürü küçük küçük şişeler berbat! sakın almayın aman okadar kötü likörlü çikolata görmedim çikolatası rezil içkiside rezil mesela bi tane vardı unutuyorum isimini konyaklı çikolata incecik tatlı çikolataların içine hafif bi konyak koymuşlar şahane olmuş[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 onların içindede çikolata var hiçmi sıkmadın ağzına atmak yerine:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 aztekler insan kalbini söküp tanrılara ızgara yapıyorlarmış filan ama negzel bir hizmetleri olmuş şu insanlık alemine.. çikolatanın sevmediğim çeşidi yok valla, bazısı diğerlerinin önündedir o başka. sanırım mars ve toblerone ilk iki sıradadır ama herhalde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 abi onların dısı boya bonibon falan gerci kucukken bayılırdımda zararlı bence.kanser oluruz falan aman aman diyorum.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 crunch yok mu crunch beni benden alan bide isviçre çikolatalarına tapacaksın abi *!tapar*[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: screamer, 27 Ekim 2004 23:03 tarihinde demiş ki: said: Virus, 27 Ekim 2004 23:00 tarihinde demiş ki: toblerone en büyük boy freeshoplarda satılanlardan birde buzluga koyup dondurduktan sonra kemire kemire yemenin zevki hiçbirşeyde yoktur Ewt kütür kütür toblerone yemekte çok güzel oluyor ofofofofofof toblerone un normaline hastayım+ bitteri ve beyazı inanılmaz hepsiyle denenebilinir.. . TOPİCİ açana özel mesaj: TEŞEKKURLEAAAR ehu :D[signature][hline]LiVe and LeT DiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ayrıca after eight de lezizdir.[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar