Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cikolatacilar buraya.

micha

Öne çıkan mesajlar

Bir cogumuz tadini aldıktan sonra keske bitmeseydi dedigimiz anlar oluyordur.Fazlası zarar ama ne biliyim yenmiyecek bir sey degil ki alerji olmayacagımı, dislerimin curumeyecegini ve sindirim sistemimi bozmayagcagını bilsem hergun 2 paket milka yerim derdim :D
Evet simdi neli cikolata olsun?
Bence Sutlu :)[signature][hline]To be or not to be

[Bu mesaj micha tarafından 27 Ekim 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj micha tarafından 27 Ekim 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence bitter çok kötü ya:( ablam bitter yiyo erkeklikle alakası yok ehehe çok acı..

en güzeli çok sütlü olmuyanlar ama bitterde olmucak
kaliteli çikolata sölemesi ivrenç ama boğazda gıcık yapmamalı ve ısırınca taş gibi olmamalı
yumuşacık olur
elinize alıncada erir
erimesse bilinki ikram çikolatasıdır o:P(hiç sevmem)

mesela ben çikolatanın içinde hiçbirşey sevmem ulan mis gibi çikolata daha niye bişi eklersinki:) fındık doldurmak marifetmiş gibi yapıolar ama diil likör doldur bakalım o marifet

ayrıca likörlü çikolatanın hastasıyım
belçikadaki sanırım çikolota dükyanı var çok ünlü
likörlü çikolatalı süperdi hastaassyıım hala

ayrıca viskili absolutlu ve konyaklı çikolatalarıda severim
bide vodkalı çikolatalar fena olmuyo hani acı ama

bide çikolata bitter olmadığı sürece hafif açık kahverengi olur rengi yoksa bilinki tırttır:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

tobleron hedesi çok çok kaliteli bi çikolata diil ama çok güzel bencede bide harfler var üstüne o niye bilmiyorum hiç

gümrükten aldıımız bi çokonat vardı
böyle paketi bi garip
içindeki çikolatayı kırınca paket kendiliğinden açılıyordu süper bişi böyle hasta bi çikolataydı kare kare paketlerdeler bilen vardır

bide M&M güzel oluyo[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

likörlü çikolataların çok çok kötüleri var
şu gümrükte gene
bi paket içinde bisürü küçük küçük şişeler

berbat!
sakın almayın aman
okadar kötü likörlü çikolata görmedim çikolatası rezil içkiside rezil

mesela bi tane vardı unutuyorum isimini
konyaklı çikolata
incecik tatlı çikolataların içine hafif bi konyak koymuşlar şahane olmuş[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

aztekler insan kalbini söküp tanrılara ızgara yapıyorlarmış filan ama negzel bir hizmetleri olmuş şu insanlık alemine..

çikolatanın sevmediğim çeşidi yok valla, bazısı diğerlerinin önündedir o başka. sanırım mars ve toblerone ilk iki sıradadır ama herhalde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 27 Ekim 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
said:
Virus, 27 Ekim 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
toblerone en büyük boy freeshoplarda satılanlardan birde buzluga koyup dondurduktan sonra kemire
kemire yemenin zevki hiçbirşeyde yoktur

Ewt kütür kütür toblerone yemekte çok güzel oluyor

ofofofofofof

toblerone un normaline hastayım+ bitteri ve beyazı inanılmaz
hepsiyle denenebilinir.. .
TOPİCİ açana özel mesaj:
TEŞEKKURLEAAAR ehu :D[signature][hline]LiVe and LeT DiE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...