Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Windows telefon bulunsun elimizin altinda diye kendim icin aldik bir tane, simdi saskinlik icinde bakiniyorum. Internet paylasim olayi coming soon gozukuyor, ve herhangi bir app goremedim telefonu hot spot yapabilen. Bildiginiz bir app var mi ? Windows'un ipiyle kuyuya inen Nokia'nin da ben .. artik bi$i demek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 At çöpe gitsin , windows phone ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 O kadar uzun boyluda degil ;-) Internet paylasim olayi olsa gerisi bo$ zaten benim icin her telefon ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuya çok hakim değilim , yamuluyor olabilirim ama donanımsal olarak desteklemiyor olabilir mi hotspot olayını bir de ? Yabancı forumlara falan baktın mı ? Windowz bence hiç telefonla falan kasmayıp , 7 ve 10 inch tablet kassa , Ms office vs gibi şeylerin laptopta çalışır gibi çalıştığı , daha hayırlı bir iş yapar , az da olsa pay edinirdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yazılım güncellemesi gerekiyordur bence. bi ara yoktu çünkü tethering sonradan geldi windows phone a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 nokia almış adam adassdadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Avrupa'da phone update ile internet sharing ozelligi isletim sistemine butunlesik olarak eklenmis .. de anlasilan bizim bu taraflara o patch'i salmiyorlar daha. Bende yabanciyim alete, dedim belki vardir cozumunu bulan, internette ve windows app store da aradigimi bulamayinca. Neyse tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar