arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ehehe Gunn koptum :)[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ehüm, yanlış account ile atmışım mesajı. Fakat hangisi yanlış account, hangisi gerçek bilemiyorum, o yüzden silmeye cesaret edemedim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 interneti olmayan her insan gibi geç kaldım ama olsun önemli olan bir şekilde düşünmek olduğu için ben de buradan forumların en güzide ve en değerli üyelerinden birini kutluyor "yeni gelenler" bölümünde nice copy/paste ler yapabilecek sağlık ve mutluluk dolu yıllar diliyorum. kutlu olsun[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar