reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 eylul basi istanbulda olucaz amerikadan gelicez, gerci bu konularin suyu cikti artik benimde midem bulandi :D ama ilk defa bu kadar bos bavulla falan gelicem sanirim.. neyse konumuza gelecek olursak, 2 yada 4 kisi donucez, turkiyede pahali olupta ucuza buldugunuz urunleri getirebilirim, kisi basi 1 laptop 2 iphone, 1 ps3 ve birsuru ps3 oyunuyla falan gecebilirim heralde :) konuyu simdiden actim, kaybolur gider, agustosta bidaha uplarim birileri olursa $$ konusunda anlasiriz.. hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 1 Adet mac book hakki saklasam ben 2 ayligina ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 olur, msn olmasi lazim senin, tam karar verirsen bi ara konusalim detaylari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Var var. Denk geldigimiz bir ara durterim ama genel olarak hatunun ve benim is durumlarina bakiyor tamamen. Temmuz sonu gibi kesinlesir diye dusunuyorum. Olursa 1 MacBook 1 de guzelinden makina lens'i isterim. Yalan olursam da baska biri cikar sanirim 1-1,5 ayda. Olmazsa beklemek seni sikintiya sokacaksa da saglik olsun. Yapcak bisey yok. edit : isteyebilirim degil isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mac book kaç paraki americada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 okdir o zaman temmuz gibi konusuruz durumu soylerim ben sana, ona gore siparis ederim istediklerini, yillardir ilk defa bos valizle seyahat etme firsatim oldu lan, yillardir ici tursu, sarma vs valizlerle seyahat etmekten iflahim kurudu dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 DareJedi said: Mac book kaç paraki americada? Abi kac para olursa olsun, Amerika'da kac dolarsa UK'de o kadar pound, EU'da biraz daha fazla euro. TR'de de genelde EU karsiliginin ustune vergi bindirilmis hali. Her sekilde ucuza geliyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 appstore da ki fiyatlaın üstüne %8 koyun o kadar para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 tamam ben macpro istiyorum ordan. rezerve edin şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Benim de bir Ultrabook veya Macbook almaya ihtiyacım var aslında. UK'de bir avantajı olmuyor di'nin söylediği gibi o yüzden UK'e gitmeden böyle Amerika'dan gelenlerden alırsam baya uyguna gelir. Döneceğin zaman da benim gitme vaktime uyuyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 WATcıyız sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 *insert not officialy announced phone* istiyorum gelmene yakın detayları konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Razer StarCraft II Zerg Messenger Laptop Bag Bundan istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 iphone5 cıkmıs olursa rezerve ettim yerimi ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Ben de Ekim'de gelicem ama ilk defa gidicem yerim olur mu nolur tam şaapamıyorum. edit: şu çantayı gösterdiğin iyi oldu ya ondan almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 forumdonanımhaberleştiremediklerimizdenmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ripe said: Razer StarCraft II Zerg Messenger Laptop Bag Bundan istiyorum. bundan baya guzel deal olur, hem yer kaplamaz kararini ver, paypali ni hazirla, bas tusa, gelsin canta sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 öyle bişi isticem ki ağırlık hissetmicen elinde bile getirirsin :D http://shop.steelseries.com/us/accessories/steelseries-desmo.html http://steelseries.com/products/other/steelseries-desmo turuncu saplıdan deal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 deal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ne gözlüğü o oyun gözlüğü diyecem de çok saçma olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar