Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 One, içinde bağyan olmayan bi topiğe mesaj atmış alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bana yazıyor sanırım.. hıh.ilgilenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 4k laptopa verilir mi lan desktopun kralını kurarım o paraya ısınma vırt zırt derdim de olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 4k ya araba alırım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Laptoptan oyuncu bilgisayarı olmaz diyen arkadasları tek tek bulur abi dedirtirim... :) Bende bunun abisi var Msi GT780DXR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Pascha said: Laptoptan oyuncu bilgisayarı olmaz diyen arkadasları tek tek bulur abi dedirtirim... :) Bende bunun abisi var Msi GT780DXR Aynısı bende var. Ama sabit bir yerde olsam masa üstü alırdım :) içine yeni ssd taktım çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Pascha said: Bende bunun abisi var Msi GT780DXR oha şu olay çok iyiymiş http://www.msimobile.com/img-overview/GT780DXR/GT780DXR_source_06.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Ama sabit bir yerde olsam masa üstü alırdım :) ozii_x said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?27,6315265,6335215#msg-6335215 Pascha said: Laptoptan oyuncu bilgisayarı olmaz diyen arkadasları tek tek bulur abi dedirtirim... :) Bende bunun abisi var Msi GT780DXR Aynısı bende var. içine yeni ssd taktım çok iyi oldu. Hocam aynen bende mach extreme 240gb 500mb/s okuma yazma hızlı ssd taktım super oldu.. External monitor ve klavye mouse ile masaustu pc rahatlıgını ve performansıda alıonabilir ki ben o şekilde kullanıyorum, hatta evde 116 led e baglayıp pes2012 yardırıyoruz bacanaklarla super kullanıslı benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Ayrıca çift sata destegi ile 2 ci hdd yi trash olarak kullanıp ssd ye sık kullanılan uygulamaları yukledim evede gittigidiyor dan notebook sehpası aldım 10 numara 5 yıldız oldu, akşamları hem hanımda bişey diyemiyor artık o tv izliyor ben oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Pascha said: Ayrıca çift sata destegi ile 2 ci hdd yi trash olarak kullanıp ssd ye sık kullanılan uygulamaları yukledim evede gittigidiyor dan notebook sehpası aldım 10 numara 5 yıldız oldu, akşamları hem hanımda bişey diyemiyor artık o tv izliyor ben oyun :D Harika yapmışsın :) bende iş ev arası kullanıyorum bluray film falan izliyorum şukella :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar