EveryKindOfCat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Selamlar. Hazin bir şekilde çaldırdığım I Phone 4 sonrası şu günlerde edindiğim I Phone 4S ile ilgili yeni micro kartım çıkana kadar biraz araştırma yapıyorum. Bu Siri ile ilgili olumlu düşüncelerim olsa da Tr'de kullanılmıyor galiba. Yoksa kullanılıyor mu? Kullananınız var mı? Bir duyan bir bilen filan. Hağdi görüğşüğrüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bizim arkadşa aşk yaşıyordu resmen siri ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Kadına laf anlatana kadar kendim 10 kat hızlı yaparım. Düşünceyle kontrol getirsinler o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EveryKindOfCat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Böyle gibi gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EveryKindOfCat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ahahahah. Size Link ararken şunu buldum. Of![video]http://youtu.be/18UmoIu8lII?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 2-3 gün sonra kapatayım pil yemesin dedim ben şahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar