redouble Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 arkadaşlar bu günlerde baya sıkıldı bi Ültimâ önlinê :P oynayım dedim önerebileceğiniz x li başlatan bi free shard varmı takılam kafama göre..?
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 x li baslatan deilde coooooooooooook hızlı skill gain olan bir server biliodum adı lathon gibisinden bisiydi 3-4 sayfalarda reklamıda vardır zaten.[signature][hline]Bakınız! Na Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
redouble Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 zaman öldürmek istiyorum (: skill kasıp canımı sıkmak değil :P (;
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Var Test Suresince 7x skill veriliyo Test ten sonra sıfırdan başlıyacak bu hafta cuma açılacak sanırım.Orta Dünya haritası ile bi dene derim Burdan Buyur[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr:
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Orda pek skill kasıldıgı soylenemez yani ona kasmak denmezde nese sen bilin..[signature][hline]Bakınız! Na Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
redouble Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 noa dediğin server ın adresini verirmisin bana?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Medcezir sizmi açıyorsunuz shardı? Çünkü dosya sizin cafenin sitesinden host ediliyor ;) başarlar=9[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Menace Central :)[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 cecil arenas yukarda serverlar arasında ip si var.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem.
Korax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Buradan[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 -Kylix- url yi düzgün yaz da bi işe yarasın bari url=den sonra adresi iki parantez arasındaki yere de açıklamayı yazarsın :D[signature][hline]
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Onur_ Öğrenir Bozma Adamı Hemen Sende. Belkide Eli Sürşmüştür İnsanlık Hali :)[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
Öne çıkan mesajlar