sadman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ya şu son bikaç gündür bilgisayar açıldığında ilk 3-5 saniyeliğine system32/cmd.exe diye siyah bişey çıkıyor ekranda sonra hemen kapanıyor. avast ve norton ile taradım 1-2 bişey bulup silmesine rağmen hala o hata geliyordu her açılışta. neyse bugün bigüzel format attım makineye, fabrika ayarlarına geri döndürdüm herşey silindi. Tekrar tarama yaptım nortonun 60 günlük deneme sürümü ile, sonuç tertemiz çıktı ama durum hala aynı, değişen bişey olmadı yine çıkıyor lanet belli, bişeyler var ama ne olduğunu çözemedim. vardır burda işin ehli veya bu durumu daha önce yaşamış olan.. çözümü nedir bunun? neyle taratmamı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 windows event loglarina bakarsan son calisan uygulamardan gorebilirsin ne oldugunu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 anlamadım :) açtım baktım ama anlamadım/göremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Akılla mantıkla tarat. Cmd.exe, komut satırı, kurduğun driverlardan biri (ATI olabilir, yapıyordu galiba bende) komut satırı açarak açılışta bir şeyler yapıyor. Virüs olduğu anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 gugıllattım virüs girmiştir falan filan yazmış adamlar ondan şettim ne bilim abi anlamıyorum bu işlerden. dediğin gibiyse hiç ellemim kalsın ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 12.4 amd driverı yüklediğimden beri bendede çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 başlat -> tüm programlar -> başlangıç içine bişi atıyo olmasın? yada başlat-> çlaıştır->msconfig deyiver orda açılışta neleri çalıştırıyor bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar