Zerlink Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Arkadaşlar steam hesabımı diablo 3 olan battle net accountu ile takas ediyorum oyunlar 438 Winli Dota 2 Beta key yüksek sayıda winim olduğu için high rated gamelerde oynuycaksınız Left 4 Dead 2 Warhammer 40K: Space Marine RAGE Empire Total War Bütün Halflife 2 serileri Terreria Premiumlu teamfortress 2 8-9tanede minik indie oyunlar var http://steamcommunity.com/id/hadlasdf/ buda steam profilim girip profilden oyunlara bakabilirsiniz buda dota2 profilimden bi screenshot wine bakabilirsiniz http://b1206.hizliresim.com/y/4/7fgul.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Moral bozmak istemem ama cok zor o oyunlar ile Diabloyu takas yapan cikmaz. Ha deseydinki icinde Maxpayne 3 fln var o zmn satmak mumkundu. Iyi satislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 max payne 3 koy vereyim sana diablo 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 "anca guest pass verirler buna" diyeceğim, çok ağır olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerlink Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Loex said: max payne 3 koy vereyim sana diablo 3 ciddiysen tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 abi saçmalama, biraz daha katıp sen alabiliyorsun diablo 3ü. ha tabi rus keyi ise onu bilmem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 abi bence sakın böyle bi hataya duseyım deme gercekten diablo 3 icin degmez yani , 100 de 100 garanti veriyorum pişman olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Ben 80 tl ye satıyorum diablo3 ama sen takas demişsin. Yinede bir düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 diablo 3 için değmez sakın boyle bisey yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar