Daniel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 sanırım olympus uo nun sitesi kapalı clientte cekemiyorum biri bana bu serverın clientini yollayabilirmi msn ve mail : [email protected] icq : 105710466[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ı ıh gondermem ;) orada oynayıp napacan c/p nebula pff. biraz bekle deli shardlar gelecek.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 copy paste nebula diyosun da nebulanın yarısı oraya geçti bizim fink sensonicler orda ben ondan gidiyorum bende nebulacıyım sen gönder gerisini boşwer :D[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Tmm ı$te nebula paralı oldu orada nebulaya benzedıqı ıcın orada devam edıyorlar :lol:[signature][hline]Boşver manitayi,arabayı,parayı; gerçeğe bak izle politikayı...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 nebulada oynamıyorsan nebulacıyım deme hiç yazık beş para veremiyorsun sonra konuşuyorsun pff.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Genor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Nebulada aşık olduğum tek insan,varlık yada her ne ise; Silencer... Olympus'tada; Robert...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Yapma gözünü seveyin Silencer kraldırda robert nedir ya off.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Genor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bu alemde herkez ufakta olsa hazır script kullanıyor,ama onun farkı var o scriptlerini kendisi yazıyor.Şimdi diyeceksinizki peki hiçmi bir başlangıç yapmadı?Peki nebula olmasaydı yine birileri server kurmayacakmıydı?Nebula'nin en büyük imzası Türkiye'de sanane den sonra ikinci adımı atmış olmasıdır.İnsanları çok iyi tanımadan eleştiri yapmayalım.Ben Silencer'ı çok iyi tanımıyorum ama Türkiyede benim için kral olduğunu söyliyebilirim,Robert'de aynı şekilde.Her ikiside benim için paha biçilmiyicek pırlanta gibi insanlar...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? [Bu mesaj Genor tarafından 26 Ekim 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ben burada kimsenin insanlıklarına söz etmiyorum zaten eminimki ikiside son derece mükemmel insanlardır. ben bu işdeki tecrube olsun bilgi olsun o açıdan değerlendirdim.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Biz Nebula'yi acmadan da serverlar acilmaya baslanmisti, ama hicbiri bizim gibi bir sene oturup hazirlik yapmamisti, Sanane'nin default 55i scriptlerini iki satir gelistiren/degistiren server aciyordu. Simdi de Nebula scriptlerini degistirenler aciyor gerci ya..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 nebula scp lerinden ziyada yabancı sitelerdede birçok scp mevcut onlarıda kullananlar var.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ama her zaman taban nebula.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 çünkü uzun zamanda hazırlanmış güzel bişiler var ortada sıfırdan sphere i default açarak da 4 yıl geriye gidilmezki dimi ama?
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Baggio, 26 Ekim 2004 19:18 tarihinde demiş ki: Biz Nebula'yi acmadan da serverlar acilmaya baslanmisti, ama hicbiri bizim gibi bir sene oturup hazirlik yapmamisti, Sanane'nin default 55i scriptlerini iki satir gelistiren/degistiren server aciyordu. Simdi de Nebula scriptlerini degistirenler aciyor gerci ya.. Ben elimden gelse şimdi SNN scriptlerini değiştirmeden açmak isterim. Hayalimdeki server o işte[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları
Valheru Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 tutan mı var bir tat bir doku olur işte[signature][hline]Arqas Admin www.tr-game.com
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bizim zamanımzda ne nebula scriptleri wardı nede başka scriptler . yapmaya başladık kastık kastık sonra nebula scriptleri çıktı ve bizde kullandık bazılarını ama kendimizi geliştirdik ve şu an iyi duruma getirdik kendimizi ama şimdi ölemi herkes açıyor geliştiren yok ....[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sphere emulatoru çıktığından beri scp ler varmıştır heralde ben o zamanları bilmiyorum tabi ama yabancı sitelerde varmıştır?
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 benim hatırladığım bir kaç shardın scriptleri wardı yabancı ama ozamanda bug olayı çoktu sonuçta kendin yazman gerekiyordu bazı şeyleri yada editlemek şimdiki gençlik çok şanslı saolsun bronx abileri onlara en büyük kıyağı yaptı...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Sanane'de extra bir script yoktuki default olarak calisiyordu. [Bu mesaj sirplaya- tarafından 27 Ekim 2004 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Snn i snn yapan scriptleri değil insanlarıydı. Şimdiki gibi 0-12 çocukları minimumdu , dostluk ve saygı vardı...[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
Adoniss Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: _Dalamar_, 27 Ekim 2004 09:07 tarihinde demiş ki: Snn i snn yapan scriptleri değil insanlarıydı. Şimdiki gibi 0-12 çocukları minimumdu , dostluk ve saygı vardı... Kesinlikle katılıyorum.Oyuncu kalitesi idi snn'i harika yapan. Pk'lar da harikaydı onları asla unutmamak lazım.... Bucs demek olum demekti eskiden.Hıc bos olmazdı bucs
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Xharloan, 25 Ekim 2004 22:04 tarihinde demiş ki: ı ıh gondermem ;) orada oynayıp napacan c/p nebula pff. biraz bekle deli shardlar gelecek. Ayıp Ayıp![signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi....
Albion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: _Dalamar_, 27 Ekim 2004 09:07 tarihinde demiş ki: Snn i snn yapan scriptleri değil insanlarıydı. Şimdiki gibi 0-12 çocukları minimumdu , dostluk ve saygı vardı... Bu zamandaki büyük dediklerin o zamanın çocuklarıydı. ;) Biraz sabredersen şimdiki 0-12 yaş insanları da senin yaş seviyene gelecektir![signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 +1[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi....
Öne çıkan mesajlar