LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Abi Bush sistemi de resmen "bebeler balon" bir özellik. Heyecan katsın diye böyle ambush olayını basitleştirmişler, gir bush'a bekle, çık ordan 5 kişi öldür, "ooh ne güzel gangledik!!". Dota'da adam gibi yapman lazım.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 yok merak ettim oyununu izliyecem iyi yada kötü olman oyun eleştirilerini haklı yada haksız yapmaz haksızsın her halükarda
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 yok bush sistemine lafım yok ben iyi kullanamıyodum mesela kullanan iyi is yapıodu. Ama gank icin mobilite lazım o yok oyunda. haste invis falan gibi rune eksikligi bence tatsız. Guzel bi combat ozelligi katıyo.
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bush olayı tamamen komedi bence, giriyosun görünmez oluyosun asdf, bir de orda fake verince falan seviniyolar agfdasdf
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Deny ne lan sorumun üstüne 45645 sayfa geçmiş biri açıklasın plox
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 "deny" kendi minion unu öldürmeye deniyor
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 minion değil sadece, kule,bina,hero bile denylanabilir.
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Cuce said: lolde pek cik cik bir oyun ama cok kötü dövüyo dotayı yanı üzgünüm. deny deny. ay ilk 10 dakakda deny yapmaktansa, ilk 10 dakkada skill kullanıyo durmadan herolar işte. last hit kasmaktansa birbirtleriyle kapısıyolar. lvl 1 de skill kullanılölmaz, lvl 3de 2-3 kez skill atılır vs gibi bayık dir durum yok işte. rahat rahat ezityo deny durumunu bu hal zaten cok yanlışın var, ortada ateşkes ilan edip denny kasmıyor kimsa. early killer bu karışıklıkta cıkıyor asıl.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 yok bariz oluyo. o kadar oluyoki inanılmaz oluyo yanı. heleki harita kontorlü falan inanılnmaz kötü dotada lol'e göre. hanı dota'yi bildiğin oynıyamıyorum o kadar kötü o kadar bayık. lol'ü yine az biraz katlanabiliyorum ayda 2 oyun falan.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kaede said: deny olması last hitde zıçınca genede toparlayabilmeni sağlıyor resmen ikinci bir şans. ne kadar kötü olursan ol lanei sabit tutabiliyorsun deny yoksa tek kontrol last hit. hata yok, geri dönüş yok, çok daha fazla dikkat istiyor sen yazdıklarına cidden inanıyormusun serhat abi şaka dimi bu
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 screwy said: summoner speller item olarak var. ap sisteminin degisigi var dex kasıyosun falan cok vuruyo hero. mpen mal bi ability herkes oyun sonu carry diger turlu early mid late olarak heroları ayırıyosun buna baglı taktikler uretiyosun oyuna taktik diversitysi katıyo. her heroya ait pasif skille gerek yok uniqueness nerde? 4 active abilitysi olan la olmayan hero arasındaki fark nerde? gp/10 mal anlamsız bisey. Skil shot baya var, cdr ye katılıyorum lazım oyle bi item, elixir gereksiz bi sistem ne bu wowda flask mı iciyoruz yani? yukarda koca wot var ona karsı biseyler uret bari. "AMA DENY VAR" bi cozum degil. spellshards ve harkon gibi bi item olmamasının sebebi icefrogun vizyonsuzluğu sadece zeusun linanın late game de dps olmaması için bi sebep yok, nukerlar scale olmuyo nerdeyse hiç aganim dışında bu da saçma baya
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 zeus ve lina'nın pasifler aslında biraz olanak sağlıyor late game için.
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Sparkcaster said: Kaede said: deny olması last hitde zıçınca genede toparlayabilmeni sağlıyor resmen ikinci bir şans. ne kadar kötü olursan ol lanei sabit tutabiliyorsun deny yoksa tek kontrol last hit. hata yok, geri dönüş yok, çok daha fazla dikkat istiyor sen yazdıklarına cidden inanıyormusun serhat abi şaka dimi bu abiiiiiiiiiiiiiii ahashdasgfhasda
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 lina belli ki hic mkb+atakspeed gibi itemlar kasılmamıs. kasarsan late game olur. ama zaten o heroların olayı early mid game heroları olması
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 işte oyunun motor sınırlamaları yüzünden scalelenemeyen casterlar oyun yeni motora taşınınca bile aynı kalmak zorunda çünkü dota köylü gibi 3 büyü 1 pasif takılın. biz soylular carry büyücülerle oynarız
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 olm kaede dotada harbi carry oynayamyıp, diğer semi carry veya support yönü daha iyi heroları zoraki carry yapmaya çalışan ve takımın azına sıçan adam adeta. ama soylu yani sdfs
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 salihle suan dota oynamıyo olsak dicem ki mobadan anlıyo. Yok arkadas anlamıyo adam ahah
hexadecimal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 sdfsdfsdfds patide oynayabilen adam sayısı kısıtlı ztn
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 abi icefraudun aptal dizayn seçimlerini savunmayın ya hon varken önümüzde
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 dünyanın en iyi 4. enigmasını falan oynadım ama takım kötü yapıcak bişey yok
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 spark da hon fag. zaten dedim cooldown reduction tadında bisey lazım evet belki bi tane de magical effect arttıran bisey konulabilir ama hayır mpen.
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 dakka 20 dagger. dunyanın en kotu 7. enigması belki LOL
Öne çıkan mesajlar