Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25354839 bana çok ilginç geldi. Özellikle de lise öğrencilerinin yapmış olması da ayrı bir hayranlık uyandırıyor. Alanım olmadığı için bilemiyorum tabi dünyada böyle uygulamalar/çalışmalar var mıdır yok mudur ama arkadaşları tebrik etmek gerek gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://www.trendsetterpop.com/09/mimari/ kullandıkları bakteriyi araştırırken bunu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 KUL WAHAD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 iki liseli veledin yaptığı işe güvenilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 mevcut binaya hastalık bulaştırmak mümkün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 böyle çalışmalar var tabii. zemin falan düzenleyenler var böyle. elektrik kullananlar da var. enteresan işler. zeminci bi inşaat meendizi gelir anlatır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 jeofizik mühendisi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 gereksiz sen binalarını guzelce denetle ota bocege gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Sporosarcina pasteurii formerly known as Bacillus pasteurii from older taxonomies, is a bacterium with the ability to precipitate calcite and solidify sand given a calcium source and urea, through the process of biological cementation.[1] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 üre yazıyo diye işemicekler heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 avrupa bakteri hakları mahkemesine başvurdum, 24 saat maaşsız güneş altında beton işçiliğine son. bi öğle arası 3 çeşit glikoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Betonarme dersi alanlar daha iyi bilir ama standart çimentonun 28 günlük basma dayanımı 32.5 N/mm2'dir beton teorikte su tutan yapıştırıcı olarak düşünülebilir zamanla bu özelliğini yitirir dökülme vs olur bakteri ile oluşan gözenekler güçlendiriliyor olabilir mantıklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bitirme projesini onarım-güçlendirme metodları ve yapının performans analizi üzerine yapmış biri olarak iki kelam etmem gerekirse bu konunun güçlendirmeyle doğrudan bağlantısı yok. bu daha çok yapı malzemelerinin alanına girer. projede kullanılan bakteriler betonu sıradan betondan daha dolu hale getirdiği için artmıştır betonun dayanımı,yani puzolandan farklı olarak kimyasal bir reaksiyon yok sanırım yine de gençlerin böyle konulara eğilmeleri güzel tabi, araştırsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ha babam. iyi düşünmüşsün. ductility falan diye bişi var duydun mu? duymadın mı? yapı dinamiğine giriş falan al, sonra gel.. 1-2ay sonra konuşuruz. plastik mafsal anlatıcam daha sana.. sonra 3-4ay sonra "obaa ne saçmaymış" diyeceksin. işler böle gidiyor olsa minimum donatı hesaplamadan c50 falan döker geçer gideriz abi.. benim işime gelirdi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 fatality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 70.000 m2 nin üzerinde statik proje çizmişliğim var. konu bilim ve tekniğe açılmış olsaydı ona göre anlatırdım nedir ne değildir diye. burada kısaca geçiyorum. öyle olmuyor o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 dasaaa gelip ahkam kesmemiş mi henüz diye bakmıştım, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Chaotic said: 70.000 m2 nin üzerinde statik proje çizmişliğim var. konu bilim ve tekniğe açılmış olsaydı ona göre anlatırdım nedir ne değildir diye. burada kısaca geçiyorum. öyle olmuyor o iş. Aydınlat ya bizi, taşısınlar hatta oraya oradan devam edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 liseliler gene projeleri sağdan soldan çakıp, biz de yaptık modunda anlatmış, basınımız da İLK DEFA LİSELİLER YAPTI diye haber yapmış herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 discovery de bir belgesel izlemistim adamlar 2 tugla duvarı aliyolar birinin uzerini bir sıvıyla kaplıyorlar adam geliyor varyozla vuruyor normal duvara yerle bir oburune vuruyor icerde catlamalar oluyor ufaktan ama duvar yerinde kaliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Chemical said: liseliler gene projeleri sağdan soldan çakıp, biz de yaptık modunda anlatmış, basınımız da İLK DEFA LİSELİLER YAPTI diye haber yapmış herhalde ben de fen lisesidir yapmıştır diyorum. bi halt olmaz bizden. tezler çalıntı her bi halt çalıntı nasıl ülkeyiz lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 pascalnouman said: discovery de bir belgesel izlemistim adamlar 2 tugla duvarı aliyolar birinin uzerini bir sıvıyla kaplıyorlar adam geliyor varyozla vuruyor normal duvara yerle bir oburune vuruyor icerde catlamalar oluyor ufaktan ama duvar yerinde kaliyordu. keywordleri veriyorum Fiber reinforced polymer, infill wall, performance analysis uygulamaları ve sonuçları etc her bişiyi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 terazine hopladim kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abı sız anlamamıssınız ıste. dırek sudur mevzu. yoğurttakı yararlı bakterılerden yararlanıcaz. ORUMCEK KECISI YOĞURDUYULA BETON GUCLENDIRICEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 konu daha "bilim teknik" asamasina ulasamadan, fatality yemis yalniz... iste ben bu yuzden seviyorum patiyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar