MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 başlıkta da yazdığı üzre 20-25k arası bir araba alayım istiyorum. aslına bakarsanız ayda 1k ödeyebilirim dolayısıyla 20-25k arası ödeme açısından en iyi fiyat gibi geliyor. Daha iyi bir fikriniz varsa öne çıkın. aslına bakarsanız yeni ford focus aldı babam kendine. 50k falandı kendisi. arabanın benzin sarfiyatı (dizel), kullanım konforu falan inanılmaz. bu arada tek depoyla 1100km'den falan bahsediyoruz. gözüm kaldı kendisinde bittabii. tabii bu para bu kalibrede bir araç için yetmez o ayrı konu ama benzin sarfiyatı açısından yakın bir standartta ikinci el bir araba bulabilirsek beni baya bir rahatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ayda 1k öderim derken kredi mi çekcen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 senko said: ayda 1k öderim derken kredi mi çekcen? banka kredisi de bi seçenek tabii... ama benim kastettiğim bu firmaların %0 faizle verdiği krediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Eşimin arabasını satıyoruz, ilgini çeker mi 19k C3 50 000 km'de dijital gösterge, 4 yeni lastik, ilk sahibinden, tertemiz bir otomobil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ilan yok muydu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 benim çeker ilan linki var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 senko said: benim çeker ilan linki var mı? yürü lan önce ben geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 BEN DAHA FAZLA VERİRİRİM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Burada sihirli kelime "esim". *hain kahkaha yankilanirken kosarak kacar* Benim esimin araba da tertemiz ornegin. On tampon ve on izgarayi degistirdim, boylece boyali parca kalmadi, tertemiz oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 citroen denmis http://www.ayvali.com/resimler/8FB_23550-mk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Kendi arabamı tavsiye edebilirim 2011 206+ sportium var bende 25000 lirayı biraz geçebilir ama yakıt ve kullanış bakimindan hosuna gider diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 2007-2008 leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Kendi aracımı önerebilirim, 18.500 TL 2007 Colt 1.3 95beygir invite modeli. 4 yeni lastik. 57k km. tertemiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Selam dışardaydım anca geldim. Henüz ilan hazırlamadık arabayı yıkatıp fotoğraflarını sonra çekelim diye. Arabada değişen, düzeltilen bişey yok. Sadece iki tampon boyandı, park manevrası sürtünmeleri sebepli. Satış amacımız ise bambaşka, yurt dışına çıkıyoruz bir süreliğine. Bu akşam yıkanmamış hali ile ilanı hazırlar eşim burada paylaşırım. Araba gerçekten tertemiz araba. Tek defekt haziran 15'den önce teslim etmek istemiyoruz. İlan konusunda acele etmeme sebeplerinden biri de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ilanı hazırlar hazırlamaz yapıştır hocam buraya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bayandan-inanilmaz-temiz-herseyi-ile-sifirlanmis-mukemmel-bir-a-85240288/detay/ görmeyen kalmıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Selam, Bence ilan ile hava atışı yapalım; iyi olan alsın! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 tamam gençler kendinize gelin, ilan falan istemiyorum araba önerisi lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 benim düşündüğüm araçlar yeni kasa corsa seat ibiza citröen c3 hunday i20 ford fiesta arada da şeytan dürtüyo git 206cc al gençliğini yaşa diyor ama susturuyorum o sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 niye ibiza'da leon degil niye c3 de c4 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 çünkü pahalı onlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 2-3 model dusugunu aliver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 yeni kasaları varken eski kasalar da çok lame duruyor ya. leon özellikle. veya bana öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 i20 fena değil sanki fiyatı ne kadar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 22-24 civarlarında işte temiz olanları pert istiyorsan 16-18 arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar