Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Şimdi sabah sabah iş yerinde mailimi açınca bununla karşılaştım, site de de fazla bir şey yazmıyor. Bize ne hediye verileceğini bilen var mıdır? Keşke 720 olan skill cap'i ni 820 yada 900'e çıkarsalar da deli dolu templete ler yapabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Kumadam, 28 Ekim 2004 11:04 tarihinde demiş ki: Keşke 720 olan skill cap'i ni 820 yada 900'e çıkarsalar da deli dolu templete ler yapabilsek. Abi naptın ya :) 900 Skill cap Çok abartı olur. 750 Falan iyi olabilir ama. 900 cap O ödülü almaya hak kazanamamış kişilerin ezilmesini sağlar.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Tamam 900 olmasın ama 750'de olmasın yaa, zaten 720 var bende standart... bari 820 olsun en azında bir ek skill alalım.. ne güzel de olur...8 skill alabilmek mesela direk hazırladım örneklerimi 1)Swordmanship 2)Tactics 3)Lumberjacking 4)Parrying 5)Healing 6)Anatomy 7)Focus 8)Chivilary yada 1)Magery 2)Evaluating Intelligence 3)Meditation 4)Discordence 5)Musicianship 6)Provacation 7)Peacemaking 8)Resisting Spells gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Size hediye olur digerlerine para ile olur heheh hemen alırım 100 skill :) Bu kadar yeni skill geldi herhalde 100 skill daha verirler. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Kumadam o code alıyosun oyunda helpe girip en aşşada bişe var onu seçiyosun ve codeu giriyosun Karşına bi menü geliyo ordan istediğini seçiyosun Straticsde yazıyodu hepsi bi liste halinde ama mesela itemı seçtikten sorada bakabilirsin çünkü seni urlye yönlendiriyo zaten almadan önce[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Eve geldim ilk iş 7nci yıl hediyemi aldım. Daha önceden veridkleri holy sword'un yanına şimdi bir de ancient samurai helm koydum, sırada bir o turuncu pantolon kaldı. Az kaldı bayram dan önce de samurai empire gelmiş olacak...o zaman dalarız diyarlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar