Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Guildi Önerisi...

revhas

Öne çıkan mesajlar

Ben tek ve büyük bir guild altında birleşme taraftarıyım ama bunun çok zor olduğununda farkındayım çünkü sayı arttıkça sorunlarda aynı oranda artıyor. Bunun için şöyle bir teklifim olucak...

Zaten Alliance ve Horde olarak iki ayrı Paticik guildi kurulucak. Ben şahsen Alliance tarafında yer alıcam onun için Alliance ı baz alarak anlatıyım. Alliance tarafında human, dwarf, elf vs... ırklarından oluşan karışık bir guild kurmak yerine her ırk için ayrı bir guild kuralım yani humanlar için Claw of Stormwind, dwarflar için Claw of Ironforge vs... böylece 2 şeyi sağlamış oluruz.

1) RP açısından güzel bir tema yakalamış oluruz çünkü hepsi ayrı ırklar ve birlikte yaşamıyolar sadece aynı amaç için savaşıyolar. Gelenekleri, geçmişleri, tarzları farklı...

2) Tek bir guild yerine 3-4 guild olduğu için oyuncular dağılmış olucak ve yönetim daha kolay hale gelicek. Her ırk için kurulan guildin bir lideri olur ve bu liderler aralarında seçtikleri tek bir lidere bağlı olurlar.

Her guildin uyması gereken temel kurallar baştan koyulur bunun dışında her guild kendi içinde bu temel kurallarla çelişmeyen kendi kurallarını koyabilir. Tabi bu guildler sürekli olarak iletişim halinde olucak birlikte saldırıp birlikte savunucaklar.

Bu benim fikrim sizin görüşlerinizide bekliyorum...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)

[Bu mesaj revhas tarafından 26 Ekim 2004 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de mantıklı buldum bu fikri.. dışardan da adam alınabilir bi 5-10 kişi yabancı bence çok büyük bir sorun yaratmaz heralde bu... o zaman sayı derdi de kalmaz pek... ya da human dwarf bir guild altında night elf gnome başka bir guild altında... horde da da orc troll bir guild tauren undead başka bir guild boyle 4 guild kurulabilir bence de...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten şuan Paticik WoW oyuncuları başlığı altında 70 e yakın alliance 40 a yakında horde oyuncu var. Bence sayı yeterli olur esas önemli olan oyuncuların aynı saatlerde online olması.[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
Sosyal ağlarda paylaş

bence sayı hayatta yeterli olmaz. o kişilerin kimi amerika sunucularında oynayacak, kimi avrupa'da. kimi pvp'de oynayacak kimi pve'de. avrupa pve sunucusu ağırlıkta desen, onlar da kendi aralarında ayrılacak bir de.

ki bence bütün oynayan patiler aynı sunucuda olsa bile yetmez böyle bir iş için. öyle 10 15 kişiyle dam gibi guild olmaz. belki abartı rp yaparsanız bir esprisi olur. öbür türlü kendi guild'inizden adam görünce sevinir olursunuz.

kısacası ben desteklemiyorum böyle bir çatallanmayı. zaten az olan oyuncuları da bölmek iyi olmaz diye düşünüyorum.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 26 Ekim 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

simdi beyler bence guild ve hangi server topigi birbirine baglantili
ornek olarak herkezin hangi tip serverda oynayacagini kararlastirmamiz lazim.
Ben yanlis bilmiyorsam pve serverinda olan hersey pvp de var birde + si var.
Ama ben her fikire acigim
Asil cozulmesi gereken konu us mu eu mu?
eu ya gelene kadar daha 3-4 ay var
Us te is 2-3 hafta sonra gelecek
Ondan sonra guild olayina girmemiz lazim
bende tum guild ve server topiclerini adminler silsin birtek burda konusalim veya genel yeni bir topic acilsin
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çıkmadan yani kutuyu elinize alıp cd takım 10 gün oynamadan guil işleriyle pek uraşmayın bence (en zaından tecrübesi olmayanlar) oyuna ne bilim shaman diye girip beğenmeme ihtimaliniz var + önceden buna göre karar alırsanız guil için fln sizede yazık olur o guildede.... sabır sadece sabır...
Sosyal ağlarda paylaş

unutmadan şöle bişede var tabi ben öle guil fln sallamıyodum adamın biriyle öle baya muhabbet olduk gel bizim guilde gir dedi rahat 40 kişi fln vardı guildde birbirimizden haberimiz bile yoktu.......buda plansız olmanın getirebileceği bir farklı dezavantaj tabiki....[signature][hline]{www.genclik.teorisi.com } -->deneme sitem bizim ilçedeki eğitim fak özel yapmaya çalıştım

[Bu mesaj PiJAJE tarafından 27 Ekim 2004 10:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar adamımız yok zaten Alliance ve Horde olarak gucu ikiye boluyoruz otomatıkman kalan adamlarıda 4 e bolersek o guıldden ne koy olur ne kasaba...hem kac tane gnome varkı bı guıld olustursun..boyle bır dusunce guıldı zayıflatır pvp bolgelerınde yenılgıye yol acar....baska bır seyler dusunun..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Guildlerin yönetimi merkezi olucak tüm guildler bir üst kurula bağlı olucak. Gnomelar için yeterli sayı çıkmaz bencede ama diğer ırklar için 10-15 kişi rahat çıkar bence. Sonuçta bildiğim kadarı ile oyunda özel chat kanalları var tüm guildlerin bir özel birde ortak kanalı olur böylece tek bir guildmiş gibi haberleşme kolay sağlanır.[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlaşılmasın ben bölünme işini bir öneri olarak sundum benim böyle bir amacım yok sadece bir fikir. madem hep birlikte bir guild kurucaz herkesin fikrini almak istedim çoğunluk mantıklı bulursa uygularız bulmazsa uygulamayız.

bu arada oyunda guild olmanın ne avantajı var bilen var mı? yani bir guild mensubu olunca kendi aramızdaki kurallar dışında bizi bağlayan birşey oluyor mu?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
Sosyal ağlarda paylaş

Liderin liderinin liderinin lideri dersek suyu çıkar,1 lider ve iştte guildin %10-15 i gibi bir kısım konseyimsi birşey olur,hem herkes tek ad altında toplanır hem de kararların çıkması uzatılmamış olur.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...