mytheron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Türkiye'de gümüş takı ve aksesuar olarak faaliyete girmiş ilk ve tek doğrudan satış firmasının ürün tanıtımını ve satışını yapmaktayız. Amacımız güvenilir bir marka olarak dünyanın en kaliteli en yeni ve bol çeşitli ürünlerini en uygun fiyata siz değerli kullanıcılarımızın hiç zahmet ettirmeden ayaklarına kadar getirmek ve beğenisine sunmaktır. www.jansereysilver.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ben burdan ürün aldım.hızlı kargo temiz ürün teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 meçkey olduğum için kullanamıyorum ama güzel ürünler var baktım bi şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 jansever? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 gümüş takı ile aramız çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Hepinize teşekkür ettim arkadaşlar..Herzaman bekleriz.Gümüşle arası kötü olanlarında eşleri veya kız arkadaşlarının arası iyidir eminim.Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Şöyle tarz deri bileklik falan da koysanız ya, 1-2 örnek koyayım mesela aklıma gelenlerden; veya daha kısası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 gümüş takıya o konuda ben de kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar