textfield Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yeni bir eve kiracı olarak taşındım. benden önceki kiracının kredi kartı borcundan dolayı icra mektubu geldi bugün eve beyfendi herhalde yeni yerini bildirmemiş. benim bu durumda ne yapmam gerekiyor? gelip evdeki eşyaları toplamazlar değil mi? gerçi postacıya dedim ben yeni kiracıyım tamam ben muhtarlığa bildiririm dedim. muhtarlığa bırakacakmış belgeyi zaten. bileniniz, avukat pati varsa ilgilenirse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 mark as spam yapsaydin gelen mektubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Adres kaydını yaptırmışsındır zaten taşınınca, bişi olmaz salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 reyou said: mark as spam yapsaydin gelen mektubu THIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 adres kaydını aldırdıysan sorun olmaz sana gelen mektup nası bisi bankadan mı icra dairesinden mi icra dairesindense zaten isimleimzayla teslim ederler alma mektubu burda bole bi kişi oturmuyo diye bildir postacı mektubu muhtara goturur oda evet oturmuyo der tebligat alınmadı diye daireye doner mektup eger bankadansa istersen bi telefon edebilirsin ama etmessende bi zararı yok eve hacizle gelirlerse yapıcagın seyde aynı zaten burda bole biri oturmuyo demek turkiyede yasala ama hiç kimse eve ev sahibi yokken girmez mal kaldırmaya eger olduya kolpaya geldin mektubu bi sekil aldıysan yazılı icra dairesine git bu yanıs teslim edilmiş diye bildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mernis (ikamet) adresi orası ise tebligatı muhtara bırakır evet ; tebligat yapılmış sayılır , dosya kesinleşir. Belki hacize filan gelirler (adanadaysan bende gelebilirim tabi (:P)) belirtirsin benden önceki kiracıymış benim adım şu alakam yok diye. En fazla su faturasına filan bakarlar eski kiracının adına mı filan diye. Maalesef evde kimse yokken kapı açılıp mal kaldırılabiliyor ; ama önce komşulardan yöneticiden filan soruyoruz bu arkadaş burada mı oturur yanlış kapı açmayalım diye. Onların taşınmadan haberi yoksa ve evet hala orada oturuyor derse gg olabilir mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar