Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Makina Topladım

GenceKsK

Öne çıkan mesajlar

Bende bugun gittim vatanın kampanyasından yararlanarak kasa toplayıp aldım. Dün gece baya bir araştırma sonucu elimde listeyle gittim fakat istediğim anakart ellerinde kalmayınca daha düşük anakart almak zorunda kaldım ve sabit disk i bilerek düşük tuttum ileride 2.yide ekliyeceğim muhtemelen bir bakıp yorumlarsanız çok sevinirim. Bu sistemle D3 ve Assassin's Creed serilerini orta seviyede oynayabilirmiyim ?

ANAKART= GIGABYTE 880GM-USB3 AM3 AMD 880/SB710 DDR3 1800MHz (O.C.) VGA
İŞleMCİ= AMD Athlon II X3 460 AM3 3.4Ghz. 1.5MB Cache 45 nm
EKRAN KARTI= HIS HD5750 IceQ GDDR5 1GB 128 BIT ATI DX11
RAM= CORSAIR 8GB (2X4GB) Vengeance DDR3 1600 MHz CL9 Dual Kit Ram
SABİT DİSK= WD 3,5" 320 GB Caviar Green İntellipower Sata 3.0 64 MB
DVD YAZICI= ASUS DRW-24B5ST 24X + DOUBLE LAYER SATA
KASA= XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Vallaha çok sevindim sırf şuanki makinam D3 ü kaldırmıyo diye kasa toplamak istiyordum toplamışkende D3 gibi bir oyunu düşük görüntü ayarlarında oynamak istemiyordum.Elimdeki bütçede beni düşündürürken %25 indirim fırsatı hızır gibi yetişti :) Orta seviye bana yeter, yüksek ayarlarıda 1 kere zorlarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

GenceKsK said:

Vallaha çok sevindim sırf şuanki makinam D3 ü kaldırmıyo diye kasa toplamak istiyordum toplamışkende D3 gibi bir oyunu düşük görüntü ayarlarında oynamak istemiyordum.Elimdeki bütçede beni düşündürürken %25 indirim fırsatı hızır gibi yetişti :) Orta seviye bana yeter, yüksek ayarlarıda 1 kere zorlarım :)

Hafta sonu %50ye yapıyormuş Vatan, ben de gaza gelip aldım baya bişi bugün:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...