Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alamanya acı vatan (a.k.a. Almanya'dan neler alınır)

calimero

Öne çıkan mesajlar

E-book readerlar euro üzerinden olduğundan pek de karlı olmuyor, yalnız cep telefonları falan Türkiye'ye göre daha ucuz. Özellikle Galaxy Note, S2 ve Nexus gibi telefonların arasında kayda değer fark vardı.

Gerisi aşağı yukarı aynı. Bir Amerika ya da Dubai değil ne yazıkki.

Onun dışında alkol kaçakçılığı yapabilirsin, bedava Almanya'da asd. Jagermeister özellikle getirilecek bir şey değil de; Amarula Türkiye'de yoktu son döndüğümde, Amarula getirilebilir, keza viskiler falan da bayağı ucuz (Johny Walker Green Label'a 35 euro verdiydim mesela.)
Sosyal ağlarda paylaş

Taam jager fln aldık aslında da dönerken daha stoklarız. Elektronikte bi olay yok, fiyatlar pahalı. zaten az çok biliyodum da kameralar fln belki artık bakalım.

Buradan alınan oyunlarda fln peki bi sorun çıkıyo mu onu da sorayım. Hani kullanılmış oyunu yeni play station'a örneğin koyup netten oynarken fln? x-box'lar belki ucuz olabilir burda yasağa benzer bişi geçti ya geçenlerde belki onlardan alırım ya da işte oyunları fln da baya bulunuyo 2. elcilerde..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi almanyadan alınacak en son şey oyun ahah, almanların saçma bir sansür politikası var oyunlar için. Çoğu oyunda kan ve türevleri sansürleniyor.

Ben Bioshock aldıydım, tek damla kan görmeyince kıllanıp araştırmıştım, meğer Almanya'ya satılacak oyunlara özel ayar çekiliyormuş QQ
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
elektroniğin fiyatına bak tr ile karşılaştır ancak %19 vergi düşünce noluyor diye bak. bir de garanti koşullarına bak tabi. almanyadan gelirken ben artık bişe getirmiyorum çünkü pek hesaplı olmuyor malum tr'deki euro fiyatlarını da göz önünde bulundurunca. yöresel içki getirebilir eyalete ya da şehre özel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...